Maak van jou woonkamer een Gaming projectiezaal

Maak van jou woonkamer een Gaming projectiezaal

10/09/2013 0 Door darklord

Zin in een eigen cinemazaal in jou omgeving ? of een heus Gamingscherm op jou muur geprojecteerd ? dan weet EPSON als de beste hoe op deze succes verder te bouwen met de thuisbioscoopprojector EH-TW480.

De EH-TW480 is de volgende in een generatie aan HD Ready Projectors , met een 720P resolutie beschikt hij niet alleen over alles wat een HD projector te bieden heeft, maar ook is hij het enige model die correct tot 30 graden kan aangepast worden in horizontale en verticale stand, met een Lamp die tot 2000u meegaat.

Met behulp van de keystone-correctie kunnen gebruikers het beeld eenvoudig uitlijnen, ongeacht de hoek van de projector.

Deze draagbare HD-Ready projector met zijn compacte, lichtgewicht ontwerp, kan vrijwel overal worden opgesteld en is daarmee ideaal voor het spelen van videogames, het bekijken van films of het meebeleven van sportevenementen in allerlei verschillende ruimten of bij vrienden thuis.

tw490_cinema_without_people
Dankzij de gelijke White en Colour Light Output van 3.000 lumen en Epson’s 3LCD-technologie kunnen gebruikers heldere content in levendige kleuren bekijken zonder in het donker te moeten zitten.

De contrastverhouding van 12.000:1 betekent ook dat zeer donkere, schaduwrijke filmscènes of live sportevenementen met veel actie veel helderder worden weergegeven, en nooit vaag lijken.

tw490_02_b

Madlyne Colson, productmanager bij Epson Europe, zegt het volgende: ‘Deze HD-Ready projector zet videogames, films en sport probleemloos om in big-screen evenementen met beeld in bioscoopkwaliteit. Omdat opzetten makkelijker is en de garantie voor de lamp langer is dan bij de concurrentie, kunnen gebruikers ontspannen en zich richten op de actie op het scherm, zonder zich zorgen te hoeven maken over hun projector.’

De EH-TW490 is vanaf september beschikbaar voor een prijs van € 559.

Eigenschappen
HD-Ready 720p bioscoopervaring, met een maximale schermgrootte van 317 inch
Geniet van uitzonderlijke beeldkwaliteit met de 3LCD-technologie van Epson
Te gebruiken bij verschillende lichtsterktes dankzij een gelijke White en Colour Light Output van 3.000 lumen
12.000:1 contrastverhouding voor diepere zwarttinten
Gemakkelijke uitlijning van het projectiebeeld dankzij de handmatige horizontale en automatische verticale keystone-correctie tot maximaal 30 graden
Garantie van 3 jaar of 2.000 uur voor de lamp
Twee geïntegreerde luidsprekers van 2W
4 kleurmodi (Huiskamer, Dynamisch, Home Cinema en Game)