Microsoft nodigt iedereen uit om samen plezier te beleven met een gloednieuwe Xbox 360!

Microsoft denkt aan iedereen want ze hebben naast alle recente ontwikkeling ook nog eens voor ieder die nog geen Xbox heeft of die zijn oude Xbox wilt upgraden een nieuwe versie uitgebracht van de Xbox 360!

Met een spannend en fris ontwerp hebben ze deze nieuwe Xbox 360 verzend naar verschillende retailers in het

 

 

 • Verenigd Koninkrijk
 • Ierland
 • De VS
 • Canada
 • Australië

Dit nieuwe ontwerp bevat een verlenging van de levensduur dan die van de oudere versie waarvan tot een 76 miljoen stuks wereldwijd van verkocht waren. Met deze verkoopsmarge is het de best verkopende console in de VS voor de afgelopen 28 maanden.

Een slank en stijlvol nieuw design dat ook de kenmerken van de Xbox One bevat. Het is beschikbaar in meerdere waarde-ingepakte edities van dezelfde prijzen als de bestaande console: 149,99 £ UK/€176 geschatte verkoopprijs (ERP1) voor de 4GB-console, en £ 199,99/€235 ERP1 voor de 250GB versie.

“Xbox 360 biedt ongeëvenaarde waarde – met meer geweldige games, een Xbox Live community met 48 miljoen leden, en een boeiende line-up van apps, sport, films, tv-shows en muziek. We hebben alles wat de afgelopen acht jaar geleerd hebben samen genomen en ontwikkeld in een nieuwe Xbox 360-console,het is elegant en toegankelijk voor iedereen. Er is nooit een betere geweest tijd om alles voor de Xbox 360 te bieden. “

zei Yusuf Mehdi, hoofd marketing en strategy officer, Interactive Entertainment Business, Microsoft.

De beste ontwikkelaars ter wereld blijven nieuwe fantasierijke titels creëren voor de Xbox 360, die de game-industrie leidt met meer dan 4500 titels en 48 miljoen Xbox Live-leden.

Op de E3 persconferentie van Microsoft heeft, de veelgeprezen ontwikkelaar Wargaming.net, aangekondigd dat er een nieuwe aflevering van een van ’s werelds meest populaire actie games ooit exclusief uitgebracht zal worden voor de Xbox 360 in 2013

WORLD OF TANKS: Xbox 360 EDITION

Hierdoor komt deze franchise voor de allereerste keer naar een console. Spelers nemen hier het commando over een aantal van de meest krachtige tanks en intense gevechten uit de geschiedenis. De opwinding van de strijd wordt versterkt door samen te werken met hun pelotons van tanks om de strijd te winnen.

World of Tanks: Xbox 360 Edition zal beschikbaar zijn voor alle Xbox Live leden & een gelimiteerde trial voor de Xbox Live account holders.

Voor de beta kan hier geregistreerd worden.

Microsoft heeft ook Max: The Curse of Brotherhood, een vervolg op het populaire spel Max & The Magic Marker, exclusief voor de Xbox 360 tentoongesteld en wordt later dit jaar gereleased. Het vertelt het verhaal van een jongen genaamd Max, die aan een reis begint om zijn kleine broertje, Felix, te vinden die ontvoerd werd door een gigantisch monster. Met de kracht van Kinect zullen spelers Max begeleiden door een mystiek verwoeste fantasiewereld, met behulp van krachtige magische vaardigheden om puzzels op te lossen en vijanden te overwinnen zodat hij zijn broertje Felix kan redden.

Fans van actiegames kunnen oorlog voeren voor hun God als een brute Caos krijger in Ascend: Hand of Kul, een Free-to-play met Gold third-person actie RPG en bevat innovatieve single-en multiplayer gameplay

Pokerfans zullen daarnaast in staat zijn om hun spel naar een heel nieuw level te brengen met de World Series of Poker: Full House Pro. Hier kunnen spelers bouwen aan hun in-game Bankroll om zo tegen tegenstanders over de hele wereld te concurreren.

In zijn 6de jaar van hun bestaan blijft Summer of Arcade de meest verwachte, vooraanstaande verzameling van de beste downloadbare games leveren op Xbox Live. Thans zullen fans later deze zomer de mogelijkheid krijgen om nog meer plezier te hebben met

 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows van Activision
 • Flashback door Ubisoft
 • Brothers: A Tale of Two Sons door 505 Games
 • Charlie Murder van Microsoft Studios

Naast deze exclusieve premières zal de Xbox 360 een blijvende en duizelingwekkende line-up brengen van de meest verwachte games van de beste studio’s ter wereld inclusief

 1. Call of Duty: Ghosts
 2. Grand Theft Auto V
 3. Battlefield 4
 4. FIFA 14
 5. Madden NFL25
 6. Assassin’s Creed IV: Black Flag
 7. Watch_Dogs
 8. Batman: Arkham Origins
 9. Fable Anniversary

De line-up bevestigt dat de Xbox 360 de beste plek blijft om te genieten van deze generatie’s must-have blockbusters.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights