Xbox One ontsteekt een nieuw tijdperk van games en entertainment in november!

Wat mogen we nog allemaal verwachten van Microsoft? Wie weet wat er in die hoofden omgaat? Wie zal het raden? Nou toch blijven ze vooruitstreven want ze wakkeren de opwinding aan die al aan het opborrelen was vanaf het moment van de onthulling op 21 mei 2013 van de

XBOX ONE

Nu laten ze ons ook de lancering details weten voor de langverwachte Xbox gaming-en entertainmentsysteem die de nieuwe generatie van gaming naar ons zal brengen.

Wereldwijd wordt deze gelanceerd in November 2013 en is de ultieme alles-in-een entertainment systeem speciaal gebouwd voor de 21ste eeuw woonkamer. Met de invoering van een nieuwe wereld van games, muziek, live tv, films, sport, apps & Skype zal jouw woonkamer nooit meer hetzelfde zijn want dit kan allemaal afgestemd worden op jouw interesses en is toegankelijk met jouw stem.

Elke Xbox One die verkocht wordt zal volgende eigenschappen bevatten:

 • De nieuwe Xbox One Console
 • Een 500 GB harde schij
 • 1 Blu-Ray-speler
 • Ingebouwde Wi-Fi
 • De nieuwe Kinect
 • Een draadloze Xbox Controller
 • 14 dagen gratis trial van Xbox Live Gold.

De Xbox One zal op de lancering een prijs hebben van £426 (GBP)/€505

Speciaal om de lancering te vieren heeft Microsoft ook een limited edition herdenkingsmunten bundel toegevoegd die fans kunnen verkrijgen bij de grote retailers in beperkte hoeveelheid, dus zolang de voorraad strekt.

Het reserveren van de herdenkingsmunt-bundel zal verzekeren dat je in staat bent om het nieuwe systeem vanaf dag 1 te kopen.

Gamers die de volgende exclusieve Xbox One Day edition launch titels, beschikbaar in beperkte oplage, reserveren zullen speciale bonus content ontvangen:

 • Ryse: Son of Rome”:  Exclusieve multiplayer map & zwaard met bonus attributen.
 • Forza Motorsport 5”: Toegang tot 4 auto’s die al tot hun maximum getuned zijn.
 • Kinect Sports Rivals”: Exclusieve sportmateriaal dat jouw kampioen uniek maakt op die van de rest van de wereld.
 • Dead Rising 3”: Exclusieve Frank West & Chuck Greene Tribute Pack met bonus attributen.

Bovendien, als een teken van dank aan de miljoenen Xbox fans over de hele wereld voor hun passie en loyaliteit heeft Microsoft ons ook laten weten dat elke rechtmatige Xbox Live Gold lid nieuw of reeds bestaande, zonder extra kosten, 2 Xbox 360 games per maand zullen ontvangen en dit vanaf 1 juli tot en met 31 december 2013 waaronder enkele kaskrakers zoals:

 • Halo 3
 • Assassin’s Creed II

Dit is nog niet alles. Speciaal om de E3 te vieren geven ze Xbox Live Gold-leden de toegang tot Fable III zonder extra kosten!!!!

Ook zullen gamers voor een beperkte tijd een ‘Day One’ 12 maanden Xbox Live Gold lidmaatschap kunnen nemen en zo toegang krijgen tot Killer Instinct: Round One met de exclusieve Shadow Jago character op de Xbox One. Spelers zullen dan ook een herdenkingsmunt ontvangen.

Nagelnieuwe accessoires om de nieuwe generatie van gaming op te starten:

Naast de lancering van Xbox One in november is er ook een nieuwe line-up van de best-in-class accessoires die een meer meeslepende, nauwkeurige en toegankelijkere ervaring geeft bij de nieuwe generatie van gaming:

 • ControllerXbox One Wireless Controller: De Xbox-Controller wordt opgefrist met meer dan 40 technische en design innovaties. Bijgewerkte directional pad, duimpoken en contouren leveren een grotere precisie en controle terwijl de nieuwe vibrerende impuls triggers een nauwkeurigere vingertop feedback bieden, waardoor er een ongekende niveau van gameplay ontstaat. De Xbox One Wireless Controller is ontworpen om samen te werken met de nieuwe Kinect, waardoor de 2 automatisch gesynchroniseerd worden.
 • AdapterXbox One Play & Charge Kit: Deze kit bevat een oplaadbare lithium-ion accu die in de draadloze controller, evenals een oplaadkabel dat vanaf de controller aan de console past. Gamers kunnen voortdurend spelen zonder een enkele wegwerp batterij te kopen. De nieuwe Play & Charge Kit laadt 2x zo snel als zijn Xbox 360 tegenhanger en laadt tijdens het gamen of wanneer de console in standby mode staat. De kit is verkrijgbaar voor standalone aankoop of als onderdeel van de draadloze controller met Play & Charge Kit bundel.
 • HeadsetXbox One Chat Headset: Een must-have voor fans van online gaming. Aangesloten op de controller en ontworpen voor lange gamesessies en heldere voice chat. Een lichtgewicht en een comfortabel nieuw ontwerp die voorzien is van digitaal wideband audio en een richtingsgevoelige microfoon. Gamers zullen kunnen genieten van hun game zonder hun handen voortdurend te moeten gebruiken om de microfoon te muten of de volume aan te passen.

Hierbij hebben ze dus enkele geweldige accessoires ontwikkeld die het gamen enkel makkelijker zal maken!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights