NBA 2K22 onthult nieuwe Music Discovery Soundtrack Experience

2K kondigt vandaag aan dat NBA 2K22, de volgende versie van de top-rated en meest verkochte NBA-videogame simulatie serie, een nieuwe benadering onthult van de in-game soundtrack die een geheel nieuwe integratie met Seizoenen bevat, samen met muziek van verschillende topartiesten, waaronder Aitch, Freddie Gibbs, Gunna, Megan Thee Stallion, Metro Boomin, Saweetie, Skepta, Smino, Travis Scott, en nog veel meer.

Basketbal en muziek zijn zo met elkaar verweven en zijn een integraal onderdeel van onze game geworden,” aldus Alfie Brody, Vice President of Global Marketing voor NBA 2K. “NBA 2K is uitgegroeid tot een wereldwijd platform voor het ontdekken van muziek en dat gaat door met NBA 2K22. Dit jaar creëren we een dynamische soundtrack, compleet met early access tot onuitgebrachte tracks, nieuwe artiesten en mogelijkheden voor fans om deel uit te maken van de ervaring en hun plaats in de videogamegeschiedenis te verstevigen.”

Spelers zullen het hele jaar door muziek kunnen ontdekken via “First Fridays”, waarbij nieuwe nummers aan de soundtrack zullen worden toegevoegd op de eerste vrijdag van elk nieuw seizoen. Elke update bevat een mix van bekende en opkomende artiesten om de ontdekking en groei van muziek in NBA 2K22 te ondersteunen. Meer details over wat er in elk seizoen zal worden opgenomen, worden later in augustus bekendgemaakt.


Dit jaar introduceert ook gloednieuwe manieren voor aspirant-artiesten om deel uit te maken van de muziekervaring van de NBA 2K serie. De geheel nieuwe Producer Series integreert een Beats Pack in de game en creëert een kans voor de community om hun beste coupletten op de beats op te nemen en hun talent te laten zien. Meer details over de Producer Series en nog meer manieren waarop aspirant-artiesten kunnen worden betrokken bij de NBA 2K soundtrack die dichter bij de lancering wordt onthuld.

Vanaf 10 september kunnen spelers alle muziek ervaren die beschikbaar is in de game bij de lancering en daarna op de officiële NBA 2K22-afspeellijst

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights