Nieuwe Adition in het team van FULL CONTROL

De organisatoren van de Kickstarter van Jagged Alliance: Flashback, een voorloper op de Jagged Alliance Series, Full Control, een Deense Ontwikkelingsstudio, hebben ons laten weten dat ze Chris Camfield met open armen hebben kunnen ontvangen in de adviesraad van hun project.

Oorspronkelijk was hij verantwoordelijk als mede-ontwerper en uitvoering van de klassiek Jagged Alliance 2 games, en als leidinggevende in het ontwerp van de nog niet vrijgegeven Jagged Alliance 3

Daarnaast heeft Full Control een adviserende team van community modders toegevoegd aan de modding support met de opties om te adviseren en co-design uit te voeren voor Flashback. Momenteel zit er in dit team R @ S, de maker van de Blue Sun Mod voor 7.62 – High Calibre en DepressivesBrot van de 1.13-Crew. Full Control is in actieve gesprekken met extra high profile modders om het adviesteam nog meer uit te breiden.

Thomas Hentschel Lund, CEO van Full Control zei:

“We zijn zeer verheugd om Chris aan boord te hebben als adviseur. Hij is in staat om niet alleen te beantwoorden hoe de dingen werden uitgevoerd, maar waarom. Wij zijn in staat om een veel dieper begrip van de innerlijke werking van Jagged Alliance 2 in aanvulling te brengen op de inzichten die Chris en de Sir-Tech team hadden tijdens de ontwikkeling van Jagged Alliance 3. Nu bij het actief samenwerken met gevestigde modders zorgen we ervoor dat Flashback de modding zal kunnen ondersteunen vanaf dag 1 in de best mogelijke manier “.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights