Nieuwe gezichten werken aan FINAL FANTASY XV

Het sterrenteam van de First Production Department, die bezig is met de ontwikkeling van FINAL FANTASY XV onder andere zal bestaan uit

  • Shinji Hashimoto (Producent)
  • Tetsuya Nomura (Regisseur en personageontwerper)
  • Hajime Tabata (Co-regisseur)
  • Takeshi Nozue (Hoofdregisseur vormgeving)

Dit werd bevestigd door SQUARE ENIX

Daarbovenop werd ook Yoko Shimomura, de beroemde componiste die het bekendst is vanwege haar werk in de KINGDOM HEARTS-serie, bevestigd voor FINAL FANTASY XV.

Daarnaast heeft SQUARE ENIX meer informatie gegeven over de cast en synopsis van FINAL FANTASY XV:

 

  • Noctis Lucis Caelum: Een kinderkwaal heeft Noctis, de rechtmatige troonopvolger van Lucis, begiftigd met een mystieke kracht: hij kan een hemels licht zien, waarin hij de dood van anderen kan voelen. Noctis wijst rigide koninklijke conventies af en gedraagt zich ietwat als een afvallige, tot grote ontzetting van de mensen die voor hem zorgen. Maar hoewel “Noct” zich bij tijd en wijle onbezonnen gedraagt, doet hij dat om de mensen te verdedigen die trouw aan hem zijn.
  • Gladiolus Amicitia: Als heer van het nobele huis Amicitia zet Gladiolus een lijn voort die heeft gezworen de kroon te beschermen. “Gladio” heeft een vriendschap met Noctis die geboorte en titel overstijgt, en zijn loyaliteit aan zijn leenheer is niet uit plichtsbesef, maar uit broederschap geboren.
  • Ignis Scientia: De altijd redelijke Ignis werd als kind al onderwezen in slimme logica en klassieke wetenschappen, opdat hij Noctis, de toekomstige koning, ooit raad zou kunnen geven. Het wederzijdse begrip en vertrouwen dat ze in de loop der tijd hebben opgebouwd voert diep, en hier maakt Ignis gebruik van om de bruuskheid van Noctis tegen anderen glad te strijken. 
  • Prompto Argentum: De plagerige playboy Prompto heeft in zijn schooltijd vriendschap gesloten met Noctis. Hij is prikkelbaar en staat buiten de koninklijke kring, maar wil nog steeds alles doen voor de goede zaak.
  • Cor Leonis: Cor Leonis is een levende legende van Luciaanse kennis. Zijn toewijding aan de kunst van het oorlogvoeren wordt slechts overtroffen door zijn trouw aan de koning. Het gevolg van Noctis en deze onder een slecht gesternte geboren trouwe aanhanger kunnen elkaar niet luchten of zien, maar Cors eergevoel gebiedt hem desondanks om over de groep te waken.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights