Review: Metro Last Light

Moskou Rusland 2013 de wereld verkeerd in een nucleaire oorlog uit te draaien met al de conflicten die er gaande zijn.

Op 1 van die dagen breekt het dan ook uit de kern bommen vliegen rond over heel de wereld en alles word in as gelegd.

Een deel van de bevolking van Moskou konden hun toevlucht zoeken in de Metrostations. Het leven bovengronds was nu gedaan het leven begon dan in de metrostations bovengronds was er te veel stralingsgevaar en die was dodelijk.

Eerst leefden de mensen samen maar na een tijd begonnen er zich groepen te vormen en die leiden weer tot oorlogjes onder elkaar. zo had je de groep van de Rangers en dan de 2 rivaliserende bendes van het nazistische Reich en de communistische Red Line.

2013-05-14_00045

Jij ben een Ranger genaamd Artyom die zoals in de het vorige spel de hoofdrol speelt. Hij was 1 van de velen die 20 jaar geleden had kunnen vluchten naar de metro’s.

In die 20 jaar tijd is er veel gebeurd vooral bovengronds.

Daar zijn levende wezens beginnen te muteren en deze mutanten vormen een bedreigen voor de mensheid ondergronds.

Mode’s

Je kan Metro Last Light spelen in verschillende moeilijkheidsgraad van easy tot Ranger mode.

De Ranger mode is en mode waar je niets kan zien van hoeveel munitie je nog of qua granaten en messen.

Zo moet je ook op gevoel mikken want je hebt geen mikpunt en zullen alle tips uitgeschakeld worden.

metro-last-light-02

Wat de Ranger mode ook geeft is dat je meer schade kunt toebrengen aan je tegenstanders dus je impact van je kogels leveren beter werk en bespaar je dus kogels uit.

Het zoeken naar munitie zal ook moeilijker zijn en veel schaarster dus zorg dat je verstandig omga met je kogels.

Gameplay

Metro Last Light is een intens spel met namelijk sluipen munitie zoeken op zoek  gaan naar filters en zorgen dat je niet gepakt wordt door de nazistische Reich of het communistische Red Line.

Wat nog erger is dat je je mannetje moet kunnen staan tegen mutanten die van verschillende groten zijn en je gerust de das willen omdoen.

Speel het slim en werk tactisch.

We sluipt en moord je een baan naar je verschillende objecten zowel in de donkere metro’s als in de bestraalde bovenwereld en dit bijna helemaal alleen als je geluk heb dan zal je nog wel iemand vinden die je een handje helpt om je object te kunnen halen maar niet zonder gevaar natuurlijk dit is geen wandeling in het park.

metrolastlighttrailer_616

Om elk vervallen gebouw of verlaten metrotunnel schuilt er gevaar is het de mutanten niet dan zijn het rovers benden of de Reich en Red Line.

Koopt je favoriete wapen of kies ze goed uit vooraleer je een veilige plaats verlaat want het juiste wapen ken je in moeilijke situaties redden.

Voor mutanten is het best een shotgun te gebruiken deze brengt veel schade toe en met 1 schot in het hoofd leggen ze wel het loodje neer.

Voor de roversbenden is het dan best voor te sluipen en eventueel wapens met geluidsdemper te gebruiken zodat je ze langs achter hen de keel kunt oversnijden en de persoon dan voor je geruisloos neer te knallen.

Metro Last Night is geen open wereld het pad is bepaald waar je moet lopen maar hier en daar zijn wel een paar verscholen padjes die je kan ingaan en zo extra munitie, filters, documenten of health pakjes kan krijgen.

Met veel geluk zal je zo ook nieuwe en betere wapens kunnen oppakken van gevallen soldaten.

De padjes betreed je niet zonder gevaar want meestal schuilen er zich mutanten die niet van plan zijn om op hun lui gat te blijven zitten terwijl jij passeert.

Graphics

De Graphics van Metro Last Light zijn vrij goed je ziet duidelijk dat het beter is dan hun voorganger en de mutanten zien er nog griezeliger uit.

De mensen hier in het spel zijn duidelijk voor gesteld en zie te wat voor kleding en gereedschap dat ze allemaal bij hun hebben.

93427

De schoten en explosies zijn mooi in kaart gebracht en de mappen van de metro en de bovenwereld zie je dat de makers echt hun best er aan hebben gedaan om het er zo mooi mogelijk  van te maken.

Met dit te doen zijn ze aan een heel mooi resultaat gekomen.

Conclusie :

Metro Last Light krijgt van ons een wel verdiende 8.2/10 omdat het spel in vele opzichten een aanpassing is gedaan aan hun voorganger die ook goed was maar nu is het qua spel en graphics stukken beter en plus je hebt ook wat meer mogelijkheden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights