OnNet Europe brengt ons een nieuwe browser-based intergalactische ruimte strategie simulatiespel

Een reeds bekende game in Japan & Zuid-Korea is nu door OnNet Europe naar ons gebracht en wordt beschouwd als een geweldige browser-based intergalactische ruimte strategie simulatiespel genaamd

Conquer X2

Conquer X2 is een online real-time strategie simulatiespel over ruimtevaart dat zich richt op explosieve tactische gevechten, enorme inter-melkweg rijken, onderzoek en bouw.

Word lid van de Galactische Hoge Raad en neem deel aan de gesloten beta test voor Conquer X2 vanaf nu.

“In Conquer X2 treden spelers toe tot de galactische hoge raad, construeren hun imperiums, verkennen de ruimte en bevinden zich in enorme tactische gevechten om de toekomst van het melkwegstelsel te controleren. Speelbaar via online browsers, zijn we enthousiast over het uitnodigen van ‘wannabe’ Keizers om deel te nemen aan de gesloten beta “.

zei Kyeong Yun, Production Director from OnNet Europe

Spelers kunnen in Conquer X2

  • Regels opmaken als keizer
  • De bouw van hun planeten beheersen
  • Bouwen van een vloot van krachtige vlaggenschepen
  • Bouwen van gespecialiseerde schepen voor in de ruimte met de bedoeling hun vijanden te vernietigen en uiteindelijk het heelal te veroveren.

Conquer Planet overview

Spelers moeten 1 van de 12 unieke schepen beheren, elk met verschillende sterke en zwakke punten waarmee ze verschillende mogelijkheden hebben, in strategische gevechten om over sterrenstelsels te heersen over de hele ruimte.

Daarnaast kan men meer dan 35 verschillende soorten structuren bouwen en missies voltooien om extra bonussen te ontvangen.

Ook is er een mogelijkheid voor keizers die in vrede willen regeren, het handels-systeem biedt hun hierbij talloze mogelijkheden om te groeien en geschillen vreedzaam op te lossen. Het ingewikkelde spionage systeem laat keizers toe om geheime informatie te verwerven van hun concurrenten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights