PC krijgt gezelschap van Castlevania: Lords of Shadow!

Werkelijk geweldig! Niet langer zal je moeten kijken hoe anderen plezier hebben met deze geweldige game want Konami Digital Entertainment GmbH heeft ons laten weten dat een ultieme editie uitgebracht zal worden voor de Windows PC van

 

 

 

 

Castlevania: Lords of Shadow

GravediggerMet reeds een geweldige verkoop voor de PlayStation 3 & Xbox 360 brengen ze deze nu naar de PC met een heropleving van de Castlevania Mythology.

Vanaf 27/08/2013 op Steam & vanaf 30/08/2013 zal in de winkels zal deze game beschikbaar zijn welke de volledige game bevat en 2 add-on episodes.

Het verhaal begint op het einde van de dagen van moeder aarde. Het zijn donkere tijden en donkere krachten proberen de aarde in hun macht te krijgen.

Een Alliantie van de Wereld samen met de Hemelen wordt bedreigd door een duistere en kwaadaardige kracht genaamd, Lords of Shadow.

Op deze wereld zonder hoop of liefde , dwalen de zielen van de doden rond zonder de mogelijkheid om verder te gaan. Dit allemaal gebeurt terwijl de wezens van het kwaad dood en verderf zaaien onder de levenden.

Speel als Gabriel Belmont: een lid van de Brotherhood of Light, een elitegroep van heilige ridders, die de onschuldigen willen beschermen en verdedigen tegen het bovennatuurlijke.

Hij wilt wraak nemen omdat zijn vrouw op brute wijze vermoord werd door de kwade krachten en haar ziel zit ook voor eeuwig gevangen tussen leven en dood.  Ze kan niet overgaan en dus voorziet ze de afschuwelijke waarheid van wat er op het spel staat en leidt Gabriel naar zijn lotsbestemming – en hopelijk naar heil voor de wereld.

Castlevania: Lords of Shadow: Ultimate Edition bevat enkele voordelen:

  • Nieuwe Functies: De Ultimate Edition biedt het volledige oorspronkelijke spell en voegt er ook nog eens de inhoud aan toe: Reverie & Resurrection. Als supplement beschikt het ook over een verbeterde 1080P HD-Graphics en draait op een stevige 60 frames per seconde via de aanbevolen specs. Ook krijgen spelers met deze game trofee integratie via Steam met Cloud saving.
  • Nieuwe Verhaallijn: Spelers kunnen zich onderdompelen in de gloednieuwe Lords of Shadow verhaallijn, die aan de klassieke personages en ervaren kant van het verhaal raakt.
  • Nieuwe Wapens & Skills: Overwin obstakels met behulp van het Combat Cross multifunctionele wapen en scherp jouw platformvaardigheden binnen dit uitgestrekt avontuur. Slinger over ravijnen, beklim steile wanden, rappel naar beneden via kliffen, grijp naar obstakels en trek deze weg, … .
  • Nieuwe Titan Gevechten: Versla vijanden van angstaanjagende omvang en gebruik hiervoor speciale aanvallen en sluwe snelheid om daarin te slagen.
  • Nieuwe Exploratie: Ontdek Gotische ruïnes, donkere kastelen, kale bossen en bevroren woestenijen. Ontdek een hele wereld die je kan onderzoeken via de vele routes die elkeen hun verborgen geheime plaatsen bevat en waar jij items kan vinden om Gabriel te helpen op zijn zoektocht.

Final_Fight

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights