MAD MAX aangekondigd door Warner Bros.

Een nieuwe open-world third-person action game, waar spelers in de huid kruipen van het hoofdpersonage, werd aangekondigd door Warner Bros. Interactive Entertainment.

Je bent een eenzame strijder in een woeste post-apocalyptische wereld waar voertuigen de sleutel zijn tot overwinning in

MAD MAX

Deze game wordt vrijgegeven in 2014 voor de

  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • Xbox 360
  • Windows PC

In deze game neem je het op tegen kwaadaardige bendes in wrede grond- en voertuiggevechten en doe je er alles aan om in ‘The Wasteland’ te overleven.

Jij doorzoekt het landschap naar overlevingsmiddelen maar dit gaat niet ongemerkt want om elke hoek achter iedere boom,… loert het gevaar en wordt je uitgedaagd in verraderlijke missies.

Mad Max plaatst spelers direct achter het stuur van hun ultieme, zelf samengestelde voertuig om het gevecht aan te gaan in de open wereld boordevol actie van The Wasteland. Wij zijn erg blij om in samenwerking met Avalanche Studios spelers een next generation game ervaring te bieden die bestaat uit stevige gevechten en een dynamische strijd met voertuigen.”

aldus Samantha Ryan, Senior Vice President, Production & Development, Warner Bros. Interactive Entertainment.

Daarnaast liet ook Christofer Sundberg, mede-oprichter van Avalanche Studios & Chief Creative Officer ons zijn mening weten:

“Het afgelopen decennium hebben wij gewerkt aan het creëren van open-world ervaringen en dat heeft ons hiernaartoe geleid. The Wasteland is als locatie zeer geschikt voor de hoge mate van vrijheid die de speler wordt geboden, waar Avalanche Studios bekend om staat. Deze meedogenloze omgeving inspireerde ons tot het maken van een duistere en diverse ervaring waar rijden, vechten en op zoektocht gaan essentieel zijn om te kunnen overleven.”

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights