Review: Bladestorm Nightmare

De makers van Koei hebben een nieuw verhaallijn gemaakt op de game Bladestorm “the hundred years war”

 

Bladestorm Nightmare bevat  2 games het ene is oorspronkelijke game  “the hundred years war” tussen Engeland en Frankrijk en de andere is Nightmare.

Het spel type “de 100 jarige oorlog” speel jij als een huurling voor ofwel Engeland of Frankrijk naar gelang je voorkeur is of wie je het meeste betaald.

Daarna zul je op het slagveld troepen kunnen leiden op weg naar de overwinning en zal je zo meer roem krijgen van de overige huurlingen.

Bij het spel type Nightmare zal Engeland en Frankrijk hun strijdbijl begraven en samen werken voor de duistere troepen die dood en verderf zaaien tussen hun legers.

Deze duivelse krijgers worden geleid door een mysterieuze persoon jij als huurling zal dit moeten uitzoeken wie het is en ervoor zorgen dat dit kwaad voorgoed zal weggaan.

bladestorm-logo

Gameplay

De gameplay voor beide games is het zelfde. Je begint met de basis troepen te controleren van zwaardvechters, boogschutters en cavalerie met zwaard.

Naarmate je meer troepen verslaat met een type van troepen zal je ervaringspunten ervoor verdienen, hiermee zal je dan je leger mee kunnen upgraden met meer controle over manschappen en je aanval en verdediging  omhoog doen zodat je troepen meer kracht hebben en meer slagen kunnen incasseren.

Tijdens je veldslagen zal je dorpen en kastelen moeten veroveren om je doel te kunnen bereiken. Per dorp of kasteel dat je inneemt zal je beloond worden met een aantal schatkisten waar er tal van items zullen inzitten.

Na elke ronde dat gepasseerd is zullen deze schatkisten open gaan, deze zal je controle kunnen geven over andere troepen zoals pikeniers tot olifanten en nog tal van andere soort troepen.

Ook zullen er armor en wapens bij zitten om je  huurling tot het uiterste te kunnen beschermen tegen tal van wapens en zal je ook meer schade op je vijanden verrichten.

Wanneer je op rust bent in de taverne kan je daar nog tal van items kopen of verkopen om nog betere spullen te krijgen.

Ook kan je daar extra troepen kopen voor ingeval je er alleen voor staat dat je deze kan oproepen en direct kan controleren.

Je kan dit combineren met een bannerflag dat je extra armor of kracht geeft of dat paniek zaait in je vijanden en die hals over kop wegvluchten.

Soms zal je andere huurlingen op het slagveld tegen komen deze zullen je proberen uit de weg te ruimen, zorg ervoor dat je ze verslaat en je zal hiervoor ook een beloning krijgen die soms iets moois kunnen droppen.

wallpaper_bladestorm_nightmare_01

Graphics

De graphics zijn typis Aziatisch  die we kennen bij tal van andere games van hun genre. De graphics  zijn  goed en passen mooi bij elkaar op het slagveld zodat je de pijlen rond je hoofd ziet vliegen.

Ook het landschap komt mooi in beeld en naarmate je dichter bijkomt ziet het er prachtiger uit. Tijdens de duels tussen 2 legers gaat er niks verloren ven het beeldkwaliteit hun harnassen glimmen nog mooi in je ogen tijdens hn gevechten.

the_hundred_years_war__nightmare-2659922

Score

Playr00m geeft Bladestorm: Nightmare een wel verdiende

7.8/10.

Dit omwille dat er niet veel van deze soort games bestaan er het dan toch wel tof is om zo 1 in huis te kunnen hebben.

Maak je legers maar al gereed voor de volgende slag !!

BladeStorm-Nightmare-Armies-Charging-Xbox-One

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights