Review: Borderlands – Game Of The Year Edition (Remasterd)

Je hebt remasters  en je hebt “remasters” …

Meestal een opwaardering van GCI die op een vorige generatie console aan een lagere resolutie verscheen dan de nieuwe Grafische kracht van media ..

Maar hoe … Hoe ? Echt Hoe !? kan je een cartoon stijl getekende game opwaarderen wanneer tekenstijl gewoon tekenstijl blijft ?

In Borderlands “Game Of The Year Edition” die het woord remasterd vervangt , krijg je een Oude game in een gloednieuwe schijn met al zijn DLC’s zoals deze ooit werden uitgebracht, voor de prijs van 1 nieuwe game.

Borderlands voor de eerste keer op de markt in 2009 was al visueel pracht,

11 jaar later in 2020 krijg je een Borderlands die helder en frisser en scherper aanvoelt met alle glorie en meer van toen !

11 jaar later herbeleeft je de eerste avonduren van Pandora ,met een frisse look.

Grafisch:

Verschil  zit in de hogere schaal van resolutie en scherpere texturen.


Het voegt uiteraard een sterker en fris gevoel aan alle omgevingen, personages en structuren maar de grafische stijl blijft nog altijd tekenwerk en bied niet veel meer aan dan het gevoel van CRT scherm naar HD scherm gevoel.

Game Of The Year ! (verbeteringen) :

Natuurlijk krijg je naast een frisse look op het allereerste Borderlands ook tal van DLC erbij zoals Fan favorite  “The Secret Armory of General Knoxx” , een split screen 4 personen multiplayer  in plaatst van 2 personen Co-up split screen en een betere frameraten van 60 Fps.

Dat allemaal naast de hoofd verhaallijn , tal van missies en alle leuks die in de wereld van Pandora te vinden is.

Vergeet ook niet de humor van side kick “Claptrap” en je weet dat Borderlands terug sterk staan.

 

Leuke tweaks die werden aangebracht zijn een map in de stijl van Borderlands 2 die het toch stukken simpeler maakt te navigeren.

Maakt het aangenaam dat je geen stuk scherm verliest telkens je de map open haalt om je volgende locatie te zoeken waar je dient te zijn.

Inventaris beheer kreeg ook een verbetering dat je zelfs wapens kan markeren als rommel om te verkopen aan de automaten, zodat je niet per ongeluk je goeie tools verkoopt.

Remaster versie geeft je ook 6 nieuwe legendarische wapens.

Conclusie:

Wie Borderlands 2 en/of the Pre-Sequal al eens gespeelt heeft krijgt van SHIFT ook 75 golden keys en 2 nieuwe wapens bovenop de 6 legendarische wapens.

Ook krijgen de 4 originele Vault Hunters nu 5 verschillende hoofden om uit te kiezen.

Deze bonus krijg je bovenop feit dat Borderlands; Game Of The Year edition een opwaardering bevat tot 4K resolutie als maximum en al zijn DLC die je erbij krijgt.

Niet dat het zo imposant is gezien de tekenstijl een vaste stijl is.

De grootste verbetering zit in de navigatie en inventaris verbetering.

Wie Borderlands al volledig gespeeld heeft zal zoals in elke remaster er niet veel nieuws aan vinden, tenzij je de DLC nog niet hebt ervaren.

Nieuwe fans natuurlijk zullen wel in de wolken zijn met deze ervaring.

Score:

8/10

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights