Warhammer 40,000: Mechanicus nu verkrijgbaar op consoles

Kasedo Games maakt bekend dat de turn-based tactical game, Warhammer 40,000: Mechanicus, nu verkrijgbaar is voor PlayStation®4, Xbox One en Nintendo Switch.
Om de lancering te vieren is een indrukwekkende trailer uitgebracht die spelers een indruk geeft van de intense turn-based battles, uitgebreide aanpassingsopties en epische Necron-tombes waarin spelers moeten strijden voor het voortbestaan van de hele mensheid.

Als leider van het Adeptus Mechanicus-leger, moeten spelers hun Tech-priests en troepen leiden op een tactische quest om oeroude technologieën op te diepen uit de mysterieuze Necron-tombes van de planeet Silva Tenebris.

De console-release van Mechanicus bouwt voort op de hooggeprezen pc-versie, inclusief de Heretek DLC die de duistere geheimen van de Adeptus Mechanicus-factie als nooit tevoren openbaart.

Hierin moeten spelers het met hun Tech-priests opnemen tegen angstaanjagende vijanden in vijf nieuwe missies met nieuwe mogelijkheden, troepen en ontgrendelbare vuurkracht.

Spelers krijgen bij de concole-versie ook de speciale Omnissiah Edition-content, inclusief de sfeervolle soundtrack, het korte verhaal ‘Deus Ex Mechanicus’ van Andy Chambers, het prachtige digitale artbook en een imposant slagwapen, de Arc Scourge.

Roep Et!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit:
Geverifieerd door MonsterInsights