Review – Fable: The Journey

Samenvatting

Fable: The Journey is de grootste verandering in de Fable serie tot op heden.

weg met de gebruikelijke test en getest methode van Fable  1 tot en met 3, die spelers tot in de chaos dreven Of orde herstelden in Albion.

wat zo anders maakt in deze verandering is de introductie van Kinect in de series, die je toelaat om met Motion controle te vechten en besturen.

afhankelijk van je zicht op de Fable serie zou je dit kunnen verwelkomen, maar voor velen zijn de verandering teveel.

aankopen waard:

  • Een toverkunst uitvoeren is meer belonend dan je zou denken
  • Fable : The Journey speelt zich af in dezelfde wereld die we kennen en lief hebben

Gameplay :

Wanneer ik voor het eerst hoorde over Fable : the Journey , was ik erg enthousiast maar ook sceptisch.

Telkens ik een RPG speelde terwijl ik opgroeide wou ik altijd al vuurballen toveren en  bliksem uit me hand schieten.

Ik daag je uit het tegendeel te beweren dat je dit nooit hebt meegemaakt.

Het komt echter in hoeveel tijd je erover doet in geen spreuken uit te voeren, de echter korte op rails gevecht gedeeltes lijken nooit lang genoeg te duren, en dan ben je weer te paard en wagon aan het sturen door een multitude van scherpe bochten.

Dit wil niet zeggen dat ik niet genoot van het gezelschap van mijn paard, je borstelt je paard, voedert hem en geneest zelfs je paard.

ook al ziet het er niet van toepassing uit in een Fable game.

Moeilijkheid :

de moeilijkheidsgraad is ontzettend laag, de enigste probleem is typisch om je toverkunsten geland te krijgen op de vijanden zonder ze te spammen en hopen  op het beste dankzij Kinect zijn onbetrouwbaarheid aangezien dat het al te vaak voorkomt dat in een verhitte gevecht met Hobbes  je  regelmatig je doel zal missen met een schot of  2 voor elke paar je incasseert tijdens een rit  gedurende het Kinect gedeelte.

Kinect zal vaak vergeten om zo scherp mogelijk te draaien zoals je beveelt.

Gevecht moeilijkheid die je buiten de Kinect ontmoet zijn van gemiddelde moeilijkheid,ik had persoonlijk geen moment waarin ik me voelde alsof ik werd bedrogen om uit een zone te geraken, alles voelde balanceert aan.

Graphics :

Fable : The Journey is adembenemend en zelden kan je dit zeggen over een Kinect game aangezien deze opgepikt worden door casuele studio’s puur met de intentie om een kapitaal te winnen aan een technologie die ze nog niet eens ten volle hebben gebruikt.

Lionshead zijn echter niet 1 van deze bedrijven, de personages zijn visueel goed voorgesteld, een beetje leeg wanneer het erop neer komt op de ontwikkeling van hun persoonlijkheid, maar prachtig niet te min.

De omgevingen zijn even verbazend , alhoewel door de op de rails manier in welk je geleid word doorheen de map krijg je niet de kans deze te verkennen  zoveel als in de meeste Fable games.

Grafisch de best uitziende gedeelte van de game is je paard , de glanzende huid , de soepele beweging en subtiele kwaliteit van een levensechte paard.

Sound :

ik kom van een bevooroordeeld standpunt , ik hou van de complex aanbod aan geluiden die de massale verschillende Fable games hadden , de drukte van de steden , de crash van verschillende wapens en spreuken,de variatie was sterk.

In Fable : The Journey , het geluid voelt herhaaldelijk aan door het feit dat je een groep aan dezelfde vijanden verslaat met dezelfde spreuken.weg is de variatie die leid tot sommige gedeeltes die ongewoon herhalend zijn.

Voice acting is echter zo scherp als ooit, iets die ik altijd al heb bewonderd bij Lionhead , ze hebben een ongelooflijk talent voor het kiezen van de beste stemmen acteurs voor de rollen.

dit speelt zeker geen kleine rol in de sterkte van het verhalen lijn.

Levensduur :

Ook al is het geen standaard RPG doordat het op rails verloopt, toch is het gemakkelijk voor Fable : The Journey om er een  15 tal uren aan te beleven, vooral als je alle Side Quests doet die je tegenkomt.

toch meer dan de meeste Kinect Games bevatten.Alhoewel door zijn beperkingen zul je het niet nog maal willen doorgaan aangezien de hoofddoel bestaat om nieuwe locaties en spreuken te ontdekken.

Een nieuwigheid die uitgewerkt geraakt na een single player sessie.

Conclussie :

Beide een Fable fan & een zelf-overtuigde Kinect lover (vooral voor zijn eindeloze capaciteiten nu en in de toekomst ) ,dit was meer bepaald een aangename Fling met de Fable universum.

Eens je kan voorbij de  occasionele hapering kijkt door de relatieve nieuwe technologie, ziet alles er zeer relaxeed uit als een ware ervaring.

Als je genoeg ruimte hebt voor het gebruik van Kinect en je wil in de wereld van Albion springen dan is  Fable : The Journey een waardevolle investering.

7.5/10

Een exemplaar werd ons geleverd ter review met dank aan Microsoft.

Volle verhaallijn werd ter review onderworpen plus grotendeels alle Side Quest.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights