Winnaar Angry Birds Finale

Afgelopen weekend beleefde ‘Angry Birds: The Tournament’ een kolkend hoogtepunt met een razendspannende finale in Saturn Wilrijk en wij waren erbij!

Het was uiteindelijk Geoffrey Deltenre uit Charleroi die – letterlijk – de hoofdvogel afschoot. Hij mocht naar huis met eeuwige roem én een Samsung Smart TV UE55ES8000 van 55 inch ter waarde van € 2.999.

De overige 20 spelers die tijdens de voorrondes de beste scores wisten te behalen in september en de 4 wildcard gelukkigen die via Facebook een plaats wisten te bemachtigen namen het tegen elkaar op in de Saturn winkel in Wilrijk.

het gevecht ging door in een boksring waar telkens 1 VS 1 match doorging op elk een Samsung Smart Tv die dankzij motion control de spelers toelaat hun toestel en games te bedienen.

De hoofdvogel :

Geoffrey Deltenre uit Charleroi en Tim Swerts uit Balen.

zij waren de  2 uiteindelijke finalisten die wisten door te stoten naar de finale en speelden voor de Samsung Smart TV UE55ES8000 van 55 ich ter waarde van € 2.999 naar zich toe trok.

Geoffrey vertelde dolgelukkige afloop :

Het was een spannende finale met duchtige tegenstanders in een echte boksring. Ik begin alvast te oefenen voor volgend jaar.

Zilver en brons :

Tim Swerts kwam uiteindelijk op de 2de plaats en verdiende zo zijn Samsung DA E750 ter waarde van € 699.

Davy Deblaere uit Brugge ging naar huis met een Samsung WB150 Smart Camera ter waarde van € 199.

iedere finalist kreeg daarboven op ook een Samsung Blu-Ray speler BD-E5500 ter waarde van € 149.

Piet Sonck, Content Manager TV en AV bij Samsung :

Op de Samsung Smart TV is Angry Birds nóg leuker, actiever en spannender. Via Motion Control bedien je de vogels voortaan met simpele handgebaren, op een scherm dat 100 (!) keer groter is dan dat van je smartphone.

Je hebt dus geen controller of touchscreen meer nodig

Samsungs Smart TV is ’s werelds eerste TV die je met je stem en gebaren kan bedienen. Dankzij Smart Interaction kan je de Smart TV aanzetten, het volume aanpassen of door webpagina’s scrollen, gewoon door ertegen te praten.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights