Review : Just Dance 2020 (Xbox One, PS4 , Wii/Wii-U)

In een kleine dankwoord wens ik de gelegenheid te nemen om Ubisoft te danken (en vele anderen) voor de steun in het afgelopen, moeilijke jaar.

Dit zorgde ook voor de stilte aan Playroom terwijl ik (Darklord) in ziekenhuis kritiek lag.

2020 zou een beter jaar worden na 2019, met de nodige revalidatie waar Corona anders over wist te beslissen…

Thuis zitten hoef geen verveling te zijn en dus dankzij Just Dance 2020 is er voldoende optie om ook thuis aan de conditie te denken en te werken.

De Koude dagen in de winter hebben ons al warm weten te houden door middel van de nieuwe Just Dance 2020 release.

Flashy kleuren, hippe dans moves en zweetplekken en spierkrampen tegemoet in Just Dance 2020 die weer een schitterende Playlist levert en More!

Gameplay:

Kinect (Xbox One) , Move Controller (PlayStation 4) of Smartphone besturing bij de hand (we moesten de grap maken …)

Zelfs Nintendo Wii-Wii-u word nog ondersteund als 1 van de weinige developers die nog een exemplaar voor deze platform uit brengen.

Niet alleen word de besturing zoals vroeger op je smartphone beperkt tot menu navigatie als 2de venster, sinds vorige editie krijgt je smartphone een soort van Motion controller feature zoals de Wii-mote wanneer je op hetzelfde netwerk bevind.

Grafisch:

De felle, flashy kleuren zijn een trademark geworden in Just Dance.

Geen random CGI maar werkelijke acteurs wisten zich om te kleden om gefilmd te worden in choreografische settingen om zo de meest iconische en moeilijk en minder moeilijke dans moves voort te brengen.

Tracklist:

Terug vinden we in Just Dance 2020 een basic list van 40 tracks die uitgebreid worden dankzij een jaarlijkse abonnement op Just Dance Unlimited

Voor maar 25 euro per jaar is het echt Peanuts wat je betaald!


Modes :

 

Zoals vermeld is er naast de Kids mode, de gewone mode, ook een Sweat mode aanwezig.
Het spel heeft ook een Sweat Mode, dat in essentie een calorieënteller is tijdens het spelen. Het enige jammere hier is dat die teller zichzelf ook weer uitschakelt wanneer je naar een andere gamemodus gaat. Er is een All Star-modus waarin je nieuwe nummers kan vrijspelen door doorheen oudere nummers te reizen.
Wanneer je deze selecteert, zal Sweat Mode zichzelf weer uitschakelen en weet je niet meer hoeveel calorieën je verbrand hebt.

 

 

Last, but not least is er ook de World Dance  Floor om de online wereld van Just Dance te verkennen, even kijken hoe anderen het doen dus/

Reward system:

Bij elke dans krijg je na het voltooien munten die je kan gebruiken om rewards vrij te spelen.

Dit van Avatars tot alternatieve choreografie tot zelfs stickers.. allemaal te verkrijgen in de slot machine.

Conclusie:

Eigenlijk is elke Just Dance versie dito hetzelfde,

Same concept, grafisch , nieuwe tracklist en hier soms eens een editie met een extra mode zoals een fitness mode onder de naam van Just Sweat.

De streaming dienst van Just Dance Unlimited zou eigenlijk voldoende zijn voor wie een oudere versie bezit om zo mee te genieten van nieuwe songs.

Maar een echte fan kiest er altijd voor net als de FIFA fans, om editie na editie aan te vullen aan zijn fysieke collectie!

Score:

8,9/10

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights