Pokemon presenteert nieuw bordspel Battle Academy

Vandaag heeft The Pokémon Company International de Pokémon Trading Card Game Battle Academy aangekondigd, het allereerste bordspel van de Pokémon TCG, een van de populairste en bestverkopende kaartspellen ter wereld.

Battle Academy biedt niet alleen alles wat een Trainer nodig heeft om de beginselen van de Pokémon TCG onder de knie te krijgen, maar ook nog eens plezier voor het hele gezin, strategische Pokémon TCG-spelsituaties en een klassieke, eenvoudig te leren spelbeleving.

De Pokémon TCG staat bekend om zijn prachtig geïllustreerde kaarten die geweldig zijn om te verzamelen, om te ruilen en om mee te spelen.

Daarnaast is er een uitgebreid productaanbod voor elke Trainer: van relaxte verzamelaar tot fanatieke toernooispeler. De introductie van Battle Academy biedt enthousiaste spelers nog meer toegankelijke opties.

J.C. Smith, Senior Director Consumer Marketing bij The Pokémon Company International.

“Battle Academy is bedoeld als eenvoudig te leren en leuk spel voor alle soorten Trainers, onder wie kinderen en ouders die de Pokémon TCG nog niet kennen”,

 “Pokémon heeft het unieke vermogen mensen bij elkaar te brengen.

We zien dan ook graag ouders en hun kinderen tijdens hun volgende spelavond Battle Academy spelen, wanneer ze samen plezier beleven aan een van hun favoriete spelmakers en de Pokémon TCG-verzamelkaarten.”

Elke Battle Academy-box bevat een speelbord voor twee spelers, drie decks met zestig kaarten, spelregels en spelaccessoires.

Daarnaast bevat het spel een codekaart waarmee Trainers de Pokémon TCG digitaal kunnen spelen via de gratis Pokémon Trading Card Game Online-app op iOS- en Android-apparaten en op Pokemon.com.

Battle Academy wordt wereldwijd op 31 juli 2020 gelanceerd en zal op grote schaal verkrijgbaar zijn bij deelnemende winkeliers en online shops.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights