Samsung Galaxy View zorgt voor revolutie

Samsung kondigt de Samsung Galaxy View aan.

De Galaxy View bezorgt de consument een ongeziene mobiele

entertainment ervaring door video’s en andere media-inhoud te streamen op een draagbare display met een touchscreen van maar liefst 18,4”.

Speerpunten van het nieuwe toestel zijn de gebruikersinterface – volledig geoptimaliseerd voor beeldmateriaal – en de lange batterijduur.

SM-T670_009_Dynamic_BlackIn het ontwerp van de Galaxy View staat het afspelen van videomateriaal centraal. Het Full HD-scherm van 18,4” zorgt voor een indrukwekkend beeld.

Verder geeft het overzichtelijke startscherm voor video de verschillende mediadiensten, waaronder de applicaties van de Belgische TV-zenders VRT, VTM, RTL en RTBF,  op één plaats weer.

Dit alles maakt het gebruikers buitengewoon gemakkelijk om te genieten van hun favoriete films en series, waar ze ook zijn.

SM-T670_007_Dynamic_Black

Bovendien laat de Galaxy View gebruikers optimaal profiteren van alle entertainmentmogelijkheden dankzij de stereospeakers van hoge kwaliteit.

SM-T670_008_Dynamic_BlackDe lange batterijduur van de Galaxy View maakt het mogelijk om tot acht uur lang video af te spelen: urenlang kijkplezier zonder zorgen over de volgende oplaadbeurt.

De Galaxy View is vanaf eind november in België beschikbaar voor een adviesprijs van € 649.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights