Taxi Chaos arriveert op 22 april

In Taxi Chaos draait alles om snelheid, alles is geoorloofd om de passagier zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming te brengen! Als speler kun je extra geld verdienen met riskant rijgedrag, denk hierbij aan ‘near misses’, racen met je turbo en het maken van geweldige sprongen om zo de snelste routes door New Yellow City te ontdekken, maar pas op want als je een andere auto raakt ben je je opgebouwde combo meteen weer kwijt.

Spelers kruipen achter het stuur van een breed scala aan vrij te spelen taxiwagens, elk met hun eigen verschillende kenmerken. Race door de binnenstad in de sterke muscle car, scheur over de West Side Highway in de hypersnelle supercar en raas door Wall Street in de Japanse tuner. Spelers ontdekken een kleurrijke en uitgestrekte stad met veel door New York geïnspireerde locaties en kunnen onmogelijke sprongen maken en zich agressief een weg banen dwars door het chaotische verkeer van deze grote stad!

Test je rijvaardigheid en verbeter ze in drie verschillende spelmodi. Ga voor de klassieke ervaring in Arcade-modus, cruise in je eigen tempo in Free Roam of ga voor een echte uitdaging in Pro-modus! Spring in je taxi en race je een weg naar de top van de ranglijsten!

Wat is er veranderd in deze patch? Om te beginnen hebben we een aantal nieuwe rocknummers aan de tracklijst toegevoegd (Nee, helaas niet The Offspring), zijn er meer voetgangers te vinden die door de stad lopen en ook hebben de prestaties op alle platforms geoptimaliseerd. We nemen de feedback van onze fans en community heel serieus en maken er onze prioriteit van om de beste game-ervaring te bieden.

Taxi Chaos is nu digitaal beschikbaar op PlayStation 4 | 5, Xbox One, Xbox Series S | X en Nintendo Switch. De game komt op 22 april fysiek uit in Europa voor PlayStation 4 voor respectievelijk € 29,99 (adviesprijs) en voor Nintendo Switch voor € 34,99 (adviesprijs).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights