That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles verschijnt op 8 augustus 2024

Duik in That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles met de onthulling van de openingsfilm, met favoriete personages van fans en nieuwe personages die exclusief voor de game zijn toegevoegd!

That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles is gebaseerd op de animatieserie That I Time I Got Reincarnated as a Slime en verschijnt op 8 augustus 2024 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc, en is nu ook verkrijgbaar voor pre-orders op Steam.

Deze actie-RPG biedt twee complementaire fasen. Spelers spelen als Rimuru Tempest en bundelen hun krachten met zijn metgezel om de Jura Tempest Federation op te bouwen en te ontwikkelen. Door zijn vrienden te helpen met hun behoeften in de stad, verbeteren ze hun relatie en ontgrendelen ze upgrades voor gebouwen en vaardigheden die handig zijn in gevechten.

Als je de wereld van de Jura Tempest Federation verkent, verandert de game in een 2D side scrolling weergave waarin spelers hun groep naar nieuwe gebieden leiden, verder komen in het verhaal en de Jura Tempest Federation verdedigen tegen machtige vijanden en eindbazen.

That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles verschijnt op 8 augustus 2024 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc

Reageer hier en keep it light!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights