Toekomst Final Fantasy onthuld

Square Enix Inc, de uitgever van interactieve entertainment producten van Square Enix in Noord- en Zuid-Amerika heeft ons geweldig nieuws gebracht die samen met de PlayStation 4 & Xbox One gevierd kan worden door de game aan te kondigen waar wen allen van houden voor deze nieuwe consoles:

FINAL FANTASY XV

De ontwikkeling van de titel, die eerder bekend stond als FINAL FANTASY Versus XIII, is uitgebreid en geëvolueerd om volledig te kunnen profiteren van de mogelijkheden van de Next-gen platforms.

Het hoofdconcept, de wereld en het verhaal worden op oorspronkelijke wijze doorontwikkeld maar toch heeft het First Production Development Team de actie, gameplay-elementen en grafische kwaliteiten van Final Fantasy XV verbeterd en afgestemd op de technologie van next-gen hardware.

Door deze manipulatie zullen de spelers hun verwachtingen zien uitkomen en zelfs nog beter waardoor iedereen zal uitkijken naar de release van het spel.

Final Fantasy XV gaat over het feit dat Niflheim zijn strijdmacht gelanceert wordt in een allesverwoestende aanval op het koninkrijk Lucis.

Hierdoor moeten kroonprins Noctis en zijn kameraden hun huizen inruilen voor het strijdveld. Spelers worden in dit boeiende verhaal meegezogen in een ontzagwekkende wereld die traditioneel is doorgedrongen van een diepgaand verhaal van het roemrijke First Production Development Team van Square Enix.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights