Verhaaltrailer voor LEGO® DC Super-Villains onthuld 

Vandaag hebben Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group en DC Entertainment een NIEUWE verhaaltrailer onthuld voor LEGO® DC Super-Villains die laat zien hoe een groentje het kwaad moet bestrijden en samenwerken met het beste van de slechten, waaronder de Joker™, Harley Quinn™, Lex Luthor™, Deathstroke™, Killer Frost™, Sinestro™ en talloze anderen, om de planeet te redden!

LEGO® DC Super-Villains is de eerste LEGO®-game die spelers midden in een schurkcentrisch verhaal plaatst vol favoriete locaties en personages uit het DC-universum.

De game is vanaf 18 oktober verkrijgbaar voor PlayStation® 4, Xbox One X, Nintendo Switch™ en pc.

In LEGO® DC Super-Villains is de Justice League verdwenen en is de bescherming van de aarde overgelaten aan een groep nieuwe helden uit een parallel universum die zich hebben uitgeroepen tot het “Justice Syndicate”. Beruchte DC-superschurken uit de “Legion Of Doom” ontdekken dat de nieuwste helden van de aarde misschien niet zijn wat ze beweren.

Met het compleet aanpasbare superschurkpersonage van de speler in de leidende rol moet dit team van kleurrijke wetsovertreders zijn krachten bundelen om de kwade plannen van de onbekende vreemdelingen te dwarsbomen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights