Welkom in de WORLD OF ASSASSINATION

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben WORLD OF ASSASSINATION aangekondigd: een voortdurend groeiende spelwereld die geremasterde locaties uit het vorige spel naar HITMAN 2 brengt.

Het zogeheten HITMAN Legacy Pack bevat alle zes locaties (Parijs, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado, Hokkaido) als downloadbare content (DLC) en verschillende nieuwe kenmerken van HITMAN 2.

Het bevat een gloednieuw progressiesysteem, de toevoeging om je te verschuilen in struiken en menigten die nog realistischer zijn weergegeven, beeld-in-beeldmodus, strategisch gebruik van spiegels, verbeterde gevechts-AI, nieuwe spel-items zoals een aktetas, pijltjesgeweer, stungranaten enz., nieuwe moeilijkheidsniveaus en nog veel meer!

Doordat aan WORLD OF ASSASSINATION continu nieuwe elementen, gamemodi en locaties uit vorige games toegevoegd worden aan HITMAN 2, biedt WORLD OF ASSASSINATION een ervaring die nooit stopt met groeien of met het uitdagen van spelers. Hiermee wordt het verleden, heden en de toekomst van Hitman gedefinieerd.

De HITMAN Legacy Pack is gratis verkrijgbaar voor gamers die de vorige game bezitten.

Degenen die Season 1 hebben, kunnen de geremasterde en verbeterde content zonder extra kosten downloaden wanneer HITMAN 2 verschijnt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights