Warner Bros en IO Interactive kondigen Hitman 2 aan

Warner Bros en IO Interactive hebben HITMAN 2 aangekondigd, de opvolger van de internationaal geprezen game HITMAN™.

Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandboxes vol levendige omgevingen biedt HITMAN™ 2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen.

Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealthtechnieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor een unieke reeks gebeurtenissen te zorgen. HITMAN™ 2 is vanaf 14 november 2018 beschikbaar voor PlayStation4 en 4 Pro, de Xbox One,Xbox One X en pc.

HITMAN™ 2 neemt spelers mee op een wereldwijd avontuur op allerlei bruisende internationale locaties, waaronder een levendige Miami setting, waar een spannende motorrace een kleurrijke achtergrond vormt voor de serie.

Van zonovergoten straten tot gevaarlijke, duistere regenwouden: elke gedetailleerde locatie biedt meerdere manieren om de ongeëvenaarde diepgang van het spel te ontdekken.

HITMAN™ 2 is het vervolg op de ultieme spionagethriller. Spelers kruipen in de rol van de meesterlijke Agent 47 om de jacht in te zetten om de ongrijpbare Shadow Client en zijn militie voor eens en altijd uit te schakelen.

Wanneer Agent 47 echter de waarheid over zijn verleden ontdekt, zal niets nog hetzelfde zijn.

HITMAN™ 2 biedt nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus, waarmee voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman™-reeks is toegevoegd.

Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen.

 

Sniper Assassin kan ook solo worden gespeeld voor degenen die als Agent 47 willen spelen.

Sniper Assassin is nu beschikbaar als early access bonus voor consumenten die de Standard, Gold of Collector’s Edition van HITMAN™ 2 pre-orderen bij die hiervoor deelnemende winkels.

Als extra bonus verkrijgen spelers met de Gold of Collector’s Edition vijf dagen voor de release toegang tot de game.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights