Warner Bros, TT Games, LEGO en DC lanceren LEGO® DC Super-Villains

Warner Bros, TT Games, de LEGO® Groep en DC Entertainment kondigden vandaag LEGO® DC Super-Villains aan.

 

De eerste LEGO®-game die spelers midden in een  verhaal met schurken plaatst, vol favoriete locaties en personages uit het universum van DC.

Voor het eerst geeft een LEGO®-game spelers de mogelijkheid om in de hele game te creëren en te spelen als hun eigen DC-superschurk.

Hun personage wordt het middelpunt van het verhaal, terwijl ze samenwerken met een verscheidenheid aan iconische schurken in dit hilarische en originele verhaal dat samen met DC is geschreven.

LEGO® DC Super-Villains is vanaf 17 oktober 2018 verkrijgbaar voor het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, Xbox One X®, Nintendo Switch™ en pc.

In LEGO® DC Super-Villains is de Justice League verdwenen en is de bescherming van de aarde overgelaten aan een groep nieuwe helden uit een parallel universum, die zich hebben uitgeroepen tot het ‘Justice Syndicate’.

Beruchte DC-superschurken uit de “Legion Of Doom” ontdekken dat de nieuwste helden van de aarde misschien niet zijn wat ze beweren.

Met het compleet aanpasbare superschurkpersonage van de speler in de leidende rol moet dit team van kleurrijke wetsovertreders zijn krachten bundelen om de kwade plannen van de onbekende vreemdelingen te dwarsbomen.

Aan het begin van de game kunnen spelers hun eigen unieke schurk en hoofdpersonage creeren.

Hiermee kunnen ze in de verhaalmodus samenwerken met een verscheidenheid aan DC-superschurken.

Wanneer spelers verder komen in het spel, ontgrendelen ze nieuwe mogelijkheden en krachten en kunnen ze hun personage blijven aanpassen om de kwaadaardige bedreiging het hoofd te bieden.

Familie en vrienden kunnen op elk moment meedoen in de verhaalmodus met de lokale co-op-ervaringen voor twee spelers, waarin ze hun krachten kunnen bundelen voor epische baasgevechten.

Een Deluxe-editie met de content van het hoofdspel, de Season Pass-content en vroege toegang tot het DC Super-Villains: TV Series DLC-personagepakket kan vanaf nu gepre-orderd worden.

De fysieke versie van de Deluxe-editie wordt ook geleverd met het exclusieve LEGO®-minifiguurtje Lex Luthor Superman, terwijl digitale consumenten het Justice League Dark DLC-personagepakket bij hun Deluxe-editie ontvangen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights