Warner Brost lanceert Game Party Champions

Warner Bro kondigt aan dat Game Party Champions, een boeiende game voor alle leeftijden, vandaag exclusief beschikbaar is voor Wii U™.

Deze nieuwste versie van de succesvolle Game Party franchise biedt spelers nieuwe manieren om de concurrentie aan te gaan in arcade, sport en partyspellen door het kantelen, draaien en swipen van de revolutionaire Wii U™ GamePad touch screen controller

Game Party Champions is verkrijgbaar voor een consumentenprijs van €39,99. Zowel ervaren als beginnende gamers kunnen het tegen elkaar opnemen met tafeltennis, skill ball maar ook met moderne favorieten zoals tafelhockey en basketbal.


Alle games worden weergegeven met mooie HD graphics. Game Party Champions bevat drie spannende spelmodi: Quick Play, Story Mode en Party Mode.  Spelers die graag directe actie willen, kiezen voor een spel en starten meteen met spelen in Quick Play. In de Story Mode kunnen spelers het opnemen tegen in-game bosses om zo te bewijzen dat ze de titel van “World Champion” waard zijn. In de Party Mode kunnen spelers ontdekken of ze kampioenen zijn met behulp van de Wii U gamepad. Spelers draaien vervolgens aan een wiel om te zien welk volgende spel ze zullen moeten spelen.

In alle game modi kunnen spelers de Wii Remote™ controllers gebruiken om schade aan te richten tijdens het spel, terwijl de hoofdspeler de GamePad gebruikt om de aangerichte chaos de ontwijken.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights