Warner Home Video brengt op 12 juni Gangster Squad uit

Warner Home Video brengt op 12 juni maffia en gangster film Gangster Squad uit op DVD, Blu-ray en VOD!

Laat je meeslepen in deze donkere onderwerled van Los Angeles van het jaar 1949 en maak kennis met het geheime en strijd krachtige team van Gangster Squad, dit team bestaat enkel uit kei harde agenten die van niks bang hebben en ook niemand uit de weg gaan en ze hebben maar 1 DOEL: de president van de misdaad stoppen namelijk Mickey Cohan ( Sean Penn ).

Gangster Squad is een absolute top cast met o.a. Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone, Josh Brolin en Nick Nolte.

Dit meeslepend verhaal en intense actie tussen goed en kwaad is te verkrijgen vanaf 12 juni !! Dus mis dit niet.

 Korte inhoud

 Los Angeles, 1949. 

De meedogenloze maffiabaas Mickey Cohan (Sean Penn), die afkomstig is van Brooklyn, heerst over de stad.

Hij haalt geld uit drugs- en wapenhandel, maar ook uit prostitutie en als het ook nog aan hem ligt aan de gokactiviteiten ten wasten van Chicago.

Dit al allemaal mogelijk omdat hij bescherming krijgt van bovenhand zoals politie en machtige politici die hij allemaal in zijn macht bezit en zo zijn handeltje van criminaliteit kan verder zetten.

Zo zet hij moedige en harde agenten opzij… buiten dan de geheime leden van de LAPD mee te rekenen.

Dit team onder leiding van Sgt. John O’Mara en Sgt. Wooters die samen alles doen om deze maffia baas te doen stoppen en zo zijn Imperium te doen kelderen.

GSquad_JBrolin

 BONUSMATERIALEN 

  •  Tough Guys with Style (BD, DVD) : Josh Brolin en Ryan Gosling nemen ons mee naar de onderbuik van Los Angeles, circa 1949. Langs fluitende kogels, bloedmooie dames en stijlvolle, gesofisticeerde tough guys zien we hoe deze agenten en beruchte gangsters de koningen van de nacht werden.
  •  Commentary met regisseur Ruben Fleischer (BD)
  •  The Gangland Files (BD) : Ryan Gosling, Emma Stone, Josh Brolin en de andere leden van de cast nemen je mee op een ontdekkingstocht door de levens van de legendarische leden van de echte Gangster Squad, en ze onthullen de verhalen en unieke locaties die de inspiratie vormden voor de film.
  •  The Set – Up (BD) 
  •  Then and Now Locations (BD) : Bekijk vintage beelden van de glamoureuze – en vaak ook gevaarlijke – plekken waar het verhaal zich afspeelt, samen met hedendaagse beelden van deze locaties.
  •  Rogues Gallery – Mickey Cohen (B D) : Een fascinerend portret van gangster Mickey Cohen, die een grootmeester was in het gokken. Op zijn toppunt was Cohen, de man die later door de familie Hearst gevraagd werd om hun geliefde Patty te vinden, vaak in het gezelschap van de legendarische Benjamin “Bugsy” Siegel te vinden.
  • Deleted Scenes (BD)
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights