Acer debuteert AI-Ready Swift Go 14 laptop met nieuwe Intel Core Ultra-processors

Acer heeft vandaag nieuwe modellen van de AI-ready Acer Swift Go 14 (SFG14-72) aangekondigd, aangedreven door Intel® Core™ Ultra-processors[1] met een Intel Arc GPU (graphics processing unit) en Intel AI Boost, de nieuwe geïntegreerde NPU (neural processing unit) voor efficiënte verwerking van AI-taken en meeslepende ervaringen op de dunne en lichte laptop.

Studenten, professionals en makers kunnen gebruikmaken van een keur aan AI-functies op de Swift Go 14, zoals Acer PurifiedVoice™ en Acer PurifiedView™ voor videoconferenties en de aanpassingstools op de OLED-laptop.

Dankzij Microsofts Copilot in Windows 11 is het ook eenvoudiger geworden om taken en workflows uit te voeren op de Swift-laptop.

De Acer Swift Go 14 wordt aangedreven door de nieuwe Intel Core Ultra 7 155H-processor en is geverifieerd als een Intel Evo Edition-platformlaptop.

Hij voldoet aan de grotere prestatievereisten en omvat functionaliteit zoals onmiddellijk ontwaken uit de slaapstand, snel laden en een langere accuduur van maximaal 12,5 uur[2].

De Intel Ultra Core-processors uit de H-serie zijn tevens voorzien van Intel AI Boost[1] als speciale AI-engine en een geïntegreerde Intel Arc GPU voor geoptimaliseerde prestaties, levensechte ervaringen tijdens het gamen of het maken van content en talloze door AI aangedreven resources met extreem efficiënte kracht.

Met Intel Unison kan de Windows 11 pc tevens worden gekoppeld met Android- of iOS-apparaten voor een naadloos geïntegreerde ervaring[3] met bestandsoverdracht, bellen, berichten versturen en apparaatbeheer op één scherm

Copilot in Windows[4] benut de kracht van AI om te helpen bij werken, maken en spelen.

Het is ontworpen om taken te versnellen, frictie te verminderen en tijd te besparen en kan tevens antwoorden op maat, inspiratie en hulp bij taken bieden.

Copilot kan helpen een webpagina samen te vatten, een e-mail op te stellen, pc-instellingen te wijzigen of beelden te genereren.

Maar ook andere spannende AI-capaciteiten zijn beschikbaar in apps zoals Paint, Snipping Tool, Foto’s en meer.

Met een klik op de speciale AcerSense-knop, kunnen ervaringen met prestaties, onderhoud en aanpassingen op de laptop naadloos worden beheerd met de AcerSense utility app met een Acer AI Zone tab om de AI-functies van het apparaat gemakkelijk te vinden en om updates te ontvangen.

De Swift Go 14 beschikt tevens over essentiële connectiviteitspoorten zoals twee USB Type-C-poorten, een HDMI 2.1 poort en een MicroSD-sleuf. Intel Wi-Fi 6E[5] en Intel Bluetooth LE Audio[6] leveren hoogwaardige draadloze netwerk- en audioverbindingen.

Slank en licht en toch krachtig: Acer Swift Go is de ideale laptop voor dynamische gebruikers die constant onderweg zijn en veelzijdigheid vereisen van hun apparaten.

 

De aluminium behuizing weegt 1,32 kg[7] en is 14,9 mm[8] dun waarmee deze laptop eenvoudig mee te nemen is in een tas of in de hand. De milieuvriendelijke OceanGlass™ touchpad is gemaakt van gerecycled OCB (plastic uit de oceaan) en is nu 44% groter ten opzichte van eerdere generaties[9], zodat gebruikers meer scroloppervlak hebben.

Of ze nou films kijken of projecten maken op de 14-inch laptop, gebruikers worden getrakteerd op levendige beelden en kleuren dankzij de beeldschermopties met een resolutie tot 2,8K (2880×1800) op een OLED-beeldscherm[1] met 100% DCI-P3[10], VESA Display HDR™ True Black 500-certificering[10] en een refresh rate van 90 Hz[10].

De OLED-laptop biedt tevens een WUXGA-beeldschermoptie (1920×1200) met touchscreen-mogelijkheden voor gebruikers die liever tikken en vegen wanneer ze scrollen of werken

De Acer Swift Go 14 (SFG14-72) is vanaf januari 2024 verkrijgbaar in Benelux vanaf EUR 1399, consumentadviesprijs inclusief BTW

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights