Acer onthult nieuwe Predator Triton Neo 16 met Intel Core Ultra processors

Acer heeft vandaag de nieuwe Predator Triton Neo 16 (PTN16-51) gaminglaptop aangekondigd met de nieuwe Intel® Core™ Ultra processors en speciale AI-versnellingscapaciteiten en GPU’s uit de NVIDIA® GeForce RTX™ 40-serie voor veeleisende games en creatieve toepassingen. Spelers en content creators zullen versteld staan van de geavanceerde videogame-scenes en -designs op het beeldscherm van 16-inch met een prachtige resolutie tot 3,2K, een vernieuwingsfrequentie van 165 Hz en Calman Verified-beeldschermen die nauwkeurige kleuren genereren.

Het ultramoderne koelsysteem combineert een AeroBlade™ ventilator van de 5e generatie met liquid metal thermal grease op de processor om de laptop op volle kracht te laten draaien.

Gebruikers kunnen de communicatie en het apparaatbeheer bijhouden dankzij de met AI verbeterde Acer PurifiedVoice™ 2.0 software en de PredatorSense™ utility app.

Deze Windows 11 gamingpc biedt spelers daarnaast ook fantastische prestaties en een Xbox Game Pass voor een maand lang toegang tot honderden hoogwaardige pc-games.

De Predator Triton Neo 16 zit boordevol met de allerbeste technologie en is geoptimaliseerd met een suite met functies om creativiteit de vrije loop te laten en gameplay te domineren op Acers allernieuwste gamingapparaat.

De nieuwe processors uit de Intel Core Ultra H-serie beschikken over een speciale AI-engine en Intel Application Optimization voor efficiënte prestaties, soepele gameplay en samenwerkingsmogelijkheden op de gaminglaptop.

De processors zijn gecombineerd met een laptop-GPU met maximaal NVIDIA GeForce RTX 4070 die ondersteuning biedt voor NVIDIA DLSS 3.5 technologie en gebruikers kunnen genieten van door AI geoptimaliseerde beelden in games en toepassingen met raytracing.

Deze laptop is NVIDIA Studio gevalideerd en daarmee speciaal ontwikkeld voor creators.

Hij biedt snelle en soepele prestaties, ook in de meest uitdagende workflows van creators, en toegang tot de NVIDIA Studio-suite van creatieve software. Daarnaast kunnen gebruikers de maximale prestaties en stabiliteit ontgrendelen met NVIDIA Studio Drivers.

Om de zijn visuals verbeterende capaciteit volledig te kunnen benutten, bevat de Predator Triton Neo 16 twee 16-inch Calman Verified-beeldschermopties met een resolutie van maximaal 3,2K, een vernieuwingsfrequentie van 165 Hz en een hoogte-breedteverhouding van 16:10 voor levensechte, filmische kleuren zoals de makers dat voor ogen hadden.

Hij profiteert tevens van een DCI-P3 100% kleurengamma en ondersteuning voor de NVIDIA Advanced Optimus functie en NVIDIA G-SYNC technologie voor scherpe tinten en tear-free beelden.

Zo kunnen gamers, streamers en contentmakers gebruikmaken van de nieuwe en verbeterde Acer Purified Voice 2.0 technologie van de Triton Neo 16.

Dankzij de combinatie van AI-ruisonderdrukking en beamforming en de toevoeging van een derde microfoon met een 3D-arraydesign, worden externe stemmen en geluiden geblokkeerd zodat de communicatie kristalhelder is en alle focus bij de hoofdspreker blijft.

Om te zorgen dat de Predator Triton Neo 16 optimaal blijft presteren, is de geavanceerde thermische oplossing van de gaminglaptop uitgerust met een AeroBlade 3D-ventilator van de 5e generatie, liquid metal thermal grease op de CPU en vectorwarmtepijpen voor cruciale luchtstroom. De gebruiker heeft het controlcenter van het apparaat in handen met de geüpgradede Predator Sense 5.0 utility app.

Gebruikers kunnen kiezen uit vier vooringestelde bedrijfsmodi voor gaming, de bediening van de ventilatorsnelheid en de prestaties van de monitor met één klik op de speciale PredatorSense-toets. Het is daarnaast ook mogelijk de 3-zone RGB-toetsenbordverlichting naar wens aan te passen.

De Predator Triton Neo 16 beschikt over een keur aan poorten, waaronder HDMI, een USB-C Thunderbolt™ 4-poort en een Micro SD™-kaartlezer om de gamers aangesloten te houden.

De Predator Triton Neo 16 (PTN16-51) is vanaf maart 2024 beschikbaar in de Benelux vanaf EUR 2299, consumentadviesprijs inclusief BTW.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights