Acer introduceert AI-ready TravelMate-laptops, Aspire C-desktops en twee Chromebook Plus Enterprise-laptops

De nieuwe slanke en lichte TravelMate-laptops bieden een professionele experience met de nieuwste oplossingen op het gebied van AI, beveiliging en beheer.

De nieuwe Acer TravelMate-laptops zijn voorzien van de nieuwste processoren met ingebouwde NPU’s, Copilot in Windows met een speciale sneltoets[1], beveiliging met behulp van een TPM 2.0-module (Trusted Platform Module) en de commerciële beheeroplossingen van Acer.

De Intel EvoTM Edition[2] van de Acer TravelMate P6 14 biedt de allerbeste AI-experience met Intel® CoreTM Ultra-processoren[2] met Intel vPro Enterprise®, en weergaloze visuals dankzij het 2,8K OLED-display[2].

De Acer TravelMate P4 16-serie en zakelijke Acer TravelMate P4 Spin 14-laptops bevatten Intel Core Ultra-processoren met Intel vPro Enterprise en geïntegreerde Intel-graphics voor een verbluffende weergave op de WUXGA-beeldschermen. Het convertible-model biedt een touchscreen-optie en 4G LTE[2]-connectiviteit.

De TravelMate P4 14 draait op AMD RyzenTM PRO 8040-processoren[2] met AMD RyzenTM AI voor unieke lokale AI-mogelijkheden ter verhoging van de productiviteit.

De maximaal 64 GB[2] dual-channel DDR5-geheugen is ruim voldoende voor intensieve rendering-taken, uitstekende multitasking en betere verwerking van grote datasets.

 

 

De nieuwste TravelMate-laptops zijn bedoeld voor langdurig gebruik en duurzaamheid en worden geleverd met een snelladende accu[2,3] MIL-810H-duurzaamheidscertificering[4] en Acer Dust Defender

Reageer hier en keep it light!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights