Activision en Marvel Entertainment kondigen “The Amazing Spider-Man Ultimate”

Activision en Marvel Entertainment kondigen vandaag aan dat “The Amazing Spider-ManUltimate Edition” vanaf 5 maart op Nintendo’s Wii U™ beschikbaar is. De nieuwe Wii U-editie van “The Amazing Spider-Man” bevat vier extra DLC-packs die voor het eerst op disk verschijnen.
In deze editie worden de vloeiende, intuïtieve gevechten en bloedstollende slingeractie gecombineerd met unieke Wii U-gameplay wat resulteert in de ultieme Spider-Man-beleving.

De Amazing Spider-Man Ultimate Edition DLC bevat:

  • Stan Lee Adventure-pack – De bedenker van Spider-Man heeft hoogst persoonlijk de game ingesproken. Je speelt ook als Stan Lee en slingert met je spinnenwebben door NYC in een waanzinnige race. Neem Spidey’s krachten over en beklim muren, gebruik spinnenwebben en slinger door Manhattan om de verloren pagina’s van Stan “The Man’s” nieuwste script terug te vinden. Vind alle pagina’s en ontvang een verrassende beloning!
  • Lizard Rampage-pack – Kruip in de huid van het angstaanjagende alter ego van Dr. Connor in een race tegen de klok. Richt een ware chaos aan in de straten als Lizard en versla Oscorp-bewakers.
  • Rhino Challenge – Ga als een dolle tekeer in NYC als de onweerhoudbare Rhino en richt zo veel mogelijk schade aan voor de tijd om is! Hoe meer je vernielt, hoe meer bonuspunten je verdient en hoe harder je door taxi’s en auto’s heen kunt rammen!
  • Oscorp Search and Destroy-pack – Bevat 2 minispellen die je speelt via Spider-Mans telefoon in de game.
  • Nieuwe kleding waaronder het Vigilante-pak uit The Amazing Spider-Man-film en het Classic Spider-Man-pak uit de Raimi-trilogie.

The-Amazing-Spider-Man-Ultimate-Edition

Extra exclusieve functies voor Wii U:

  • Transformeer de Wii U™ GamePad met de Oscorp OsPhone. Krijg via de GamePad toegang tot Spidey’s mobiele telefoon in de game en ga nieuwe uitdagingen aan, navigeer door de stad en beheer upgrades.
  • Dankzij de functie Off-screen kun je op elk moment razendsnel wisselen tussen je tv-scherm en de GamePad.
  • The Amazing Spider-Man gaat over de gebeurtenissen in Peter Parkers leven na de succesvolle bioscoopfilm van vorig jaar. Spidey neemt het op tegen bekende superschurken en nieuwe creaties die stuk voor stuk opnieuw zijn vormgegeven. Toneel van deze strijd zijn de torenhoge gebouwen van Manhattan. Of je nou door de stadse jungle slingert, geniepig vanuit de schaduwen te werk gaat of met ruim tien vijanden het gevecht aangaat, dankzij de innovatieve Web Rush-functie kun je door de hele game heen dynamische keuzes maken en krijg je allerlei vaardigheden.

The Amazing Spider-Man Ultimate Edition is vanaf 5 maart verkrijgbaar voor het Nintendo Wii U™-systeem voor een adviesprijs van €59,99.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights