Angry Birds trilogy van Activision en Rovio vliegt werelwijd één miljoen keer over de

Activision  en Rovio Entertainment kondigen vandaag aan dat Angry Birds™ Trilogy wereldwijd maar liefst een miljoen keer is verkocht.

Vanaf september 2012 is de game verkrijgbaar voor de Xbox 360, PlayStation 3  met volledige PlayStation Move-ondersteuning en voor de Nintendo 3DS™.

Angry Birds Trilogy heeft de harten van de fans gestolen door de drie legendarische mobiele games van Rovio Angry Birds, Angry Birds Seasons en Angry Birds Rio te combineren met nieuwe content, levels en functies. Activision en Rovio willen graag voortbouwen op dit succes en brengen in 2013 Angry Birds Trilogy uit voor de Nintendo Wii™ en Wii U™.

 Jennifer Mirabelli, vice-president Verkoop & marketing Activision :

De geweldig leuke en meeslepende gameplay van Angry Birds komt ook op grote schermen perfect tot z’n recht en de reacties van gamers is echt overweldigend geweest,

Petri Järvilehto, Executive Vice President Games Rovio

Het was in 2012 geweldig om te zien dat de gameplay van Angry Birds zich zo goed laat aanpassen voor consoles,

We vinden de functies van de Wii U zeer intrigerend.

Vandaar dat we erg blij zijn dat we deze versie aan onze fans kunnen aanbieden.

Angry Birds Trilogy is van top tot teen vernieuwd met HD-graphics, verbeterde besturing, nieuwe animaties en interactieve achtergronden.

angry-birds-14-59-29

De ruim 700 levels zijn goed voor meer dan 150 uur verslavende gameplay. Anger Management, het nieuwste DLC-pack, bevat 130 favoriete puzzels waaronder Wreck the Halls en Birdday Party

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights