Apple brengt 128-GB iPad met Retina-display uit

Apple Inc.  het bedrijf van wijlen medeoprichter Steven Paul Jobs, heeft ons al meerdere malen een staaltje kuns in technologie laten voelen. Zo hebben ze verschillende iPhones, iPads, iPods,… gemaakt die een succes werden op de markt en zo de mens van nu het gevoel gegeven hebben om naar meer te verlangen.. Apple wil dan ook het publiek niet laten smachten of ongeduldig laten wachten naar iets nieuws en heeft hierbij dus aangekondigd dat er een nieuwere versie van de iPad gaat uitkomen.

Deze nieuwe iPad wordt de 128-GB versie, de 4de generatie met Retina-display. Deze iPad 128-GB heeft Wi-Fi en Wi-Fi + Cellular met 2 keer zoveel opslagcapaciteit dan de voorgaande 64-GB modellen.apple3

Deze zal verschillende factoren verbeteren:

  • De opslagcapaciteit zal enorm vergroot zijn voor foto’s bestanden, films, boeken, muziek, apps,… en veel meer.
  • 9,7-inch Retina-display
  • De door Apple ontworpen A6X-chip
  • Een FaceTime HD-camera
  •  iOS 6.1 die meer LTE-netwerken ondersteunt in de hele wereld en ook  iTunes Match-abonnees de mogelijkheid zullen geven om uit iCloud afzonderlijke nummers naar hun iOS-apparaat te downloaden.
  • Supersnel mobiel internet (wat ook wel natuurlijk afhangt va   n hun netwerk provider)
  • Draagbaarheid en Lange batterijduur (die voorgaande modellen ook wel hadden).
Apple 2

Apple heeft zo al meer dan 120miljoen iPads wereldwijd verkocht en naar verluidt van de commentaar en repliek van de klant merken we zelf op dat onze producten uitstijgen in hun categorie. Zo merkt de klant zelf op dat voor het werk, school, … hun oude pc niet meer voldoet volgens Philip Schiller Senior Vice President voor Worldwide Marketing van Apple.

Apple heeft zich zo al bijna in alle bedrijven op de Fortune 500-lijst en in meer dan 85% van de bedrijven op de Global 500-lijst geïntegreerd en deze bedrijven testen of implementeren de iPad als werktool. Bedrijven die voortdurend met grote bestanden werken zoals röntgenfoto’s, muziekopnamen, trainingsvideo’s,… en natuurlijk ook de meer dan 10 miljoen iWork-gebruikers zullen kunnen profiteren van een iPad met een grotere en met een reeks van keuzes in opslagcapaciteit.

Hierbij kan de klant dus ook kiezen uit meer dan 800.000 apps, waaronder 300.000 speciale apps(boeken, kranten, spellen,…) voor iPad, die compatibel zullen zijn met de nieuwe iPad 128-GB.

De nieuwe 128-GB versies van de iPad van de vierde generatie zijn vanaf Dinsdag 05/02/2013 met een zwarte of witte uitvoering verkrijgbaar

IPad-4-128GB-On_Sale– voor €799,00 incl. btw (€660,33 excl. btw) voor het iPad-model met Wi-Fi
– voor €929,00 incl. btw (€767,77 excl. btw) voor het iPad model met Wi-Fi + Cellular.

 

op de Apple Online Store (www.apple.com/benl) en bij bepaalde erkende Apple resellers.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights