Dead Island™ meer dan vijf miljoen keer over de toonbank

Dead Island uitgebracht in september 2011, de zombiegame gecreërd door Deep Silver heeft een grote mijlpaal in de werelwijde verkoop behaald. Het spel is al meer da 5 miljoen keer over de toonbank gegaan en dit via verschillende kanalen.

Deep Silver, het bedrijf dat voor innovatie en frisse gameplay is en niet zoals anderen steeds hogere ontwikkelingsbudgetten en het verspreiden van hun brand via hoge marketingskosten als hoofdpunt nemen is trots op deze prestatie. Zo hebben ze ook het initiatief genomen om de 5 miljoenste speler van de Dead Island actieve en enthousiaste community uit te nodigen in Banoi. Op deze manier bewijst Deep Silver dat bij het verkennen van nieuwe horizonten bij het uitgeven van games tot success kan leiden.

Dat Deep Silver deze prestatie behaald heeft maakt het alleen nog maar hoopvoller en wordt gezien als een goed voorteken voor de verkoop van de opvolger Dead Island Riptide (de volgende aflevering in de franchise). Het verhaal gaat voort a.d.h.v. de gebeurtenissen in Dead Island en voegt er veel nieuwe features toe aan de co-op gameplay.

De zombiegame fans zullen dus versteld staan van deze nieuwe versie van Deep Silver. Zal jij het overleven? Kun jij verandering brengen in een verloren wereld of wordt je er zelf in meegesleurd? Wacht niet langer en schrijf deze datum op in het groot op iets waar je alle dagen naar kijkt:Dead 1

26 APRIL 2013 verschijnt deze voor PC , Xbox 360 & PS3dead 3

Waar wacht je op? De wereld heeft jou nodig bij dit nieuwe en spannende verhaal!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights