Batman: Return to Arkham voor PS4 en Xbox One

Voor je denkt dat het gaat om een gloednieuwe avontuur, even je enthousiasme inhouden.

Warner Bros brengt de vorige titels naar de Next gen console Xbox One & Playstation 4.

Beide Batman : Akham Asylum & Batman : Arkham City komen naar de huidige generatie console in een unieke uitgave onder de naam Batman : Return To Arkham.

Beiden worden geremasterd voor PlayStation®4 en Xbox One met behulp van de Unreal Engine 4, een primeur voor de bekroonde Batman: Arkham-serie.

50dff465-7bcb-4042-9b48-c737daa413e6

Deze set, geremasterd door Virtuos, biedt fans een kans om de eerste twee Batman: Arkham titels te spelen, met alle Game Of The Year editie bonussen.

Daarnaast bevat de set de downloadable content van beide games, nu met verbeterde graphics,

modellen, omgevingen, verlichting, effecten en shaders. Batman: Return to Arkham is vanaf 29 juli beschikbaar met een consumentenadviesprijs van  € 49,99.

 • Batman: Arkham Asylum is waar het allemaal begon.
  De game, oorspronkelijk ontwikkeld door Rocksteady Studios en uitgebracht in 2009, bracht actie, avontuur en het superheldengamegenre naar een nieuw niveau en bracht spelers in aanraking met een uniek, donker en sfeervol avontuur dat hen naar de diepten van Arkham Asylum bracht.
  Met een origineel verhaal kunnen gamers zich verplaatsen in de schaduw en hun vijanden angst inboezemen. Spelers moeten het opnemen tegen The Joker en Gotham City’s
  beruchtste schurken, waaronder Harley Quinn, Bane, Killer Croc, Poison Ivy en Scarecrow, die het gekkenhuis hebben overgenomen.
  d577ffc2-cbce-4941-aeee-31ba805f1aea
 • Batman: Arkham City is het vervolg op Batman: Arkham Asylum van Rocksteady Studios uit 2011.
  De game bouwt verder op het intense, sfeervolle fundament van Batman: Arkham Asylum en stuurt spelers door het uitgestrekte Arkham City.
  Met een ongelooflijke Rogues Gallery van Gotham City’s meest gevaarlijke criminelen, zoals Catwoman, The Joker, The Riddler, Two-Face, Harley Quinn, The Penguin, Mr. Freeze en vele anderen, ervaren gamers onder meer hoe het voelt om The Dark Knight te zijn en gerechtigheid te brengen voor de inwoners van Arkham City.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights