LEGO Dimensions uitgebreid met drie nieuwe Fun Packs

Warner Bros kondigt vandaag de release van de DC Comics Bane, Ghostbusters™ Slimer en LEGO® Ninjago™ Lloyd Fun Packs aan.

 

Spelers kunnen hun bouw- en gameavonturen in LEGO® Dimensions verder uitbreiden met de aankoop van deze Fun Packs. De sets bieden personages om te bouwen, herbouwbare 3-in-1 voertuigen en gadgets met speciale in-game mogelijkheden.

Alle uitbreidingsets bieden spelers de mogelijkheid ze door elkaar te gebruiken, waar dan ook in de game.

Bovendien opent elk personage van de uitbreidingsets de Adventure World van hetzelfde merk, waardoor spelers toegang krijgen tot extra open-wereld gameplay gebaseerd op dat merk.

e759ae4e-780f-42e2-8928-2802e2dd0c76DC Comics fans kunnen hun LEGO Dimensions gameplay verbreden met de Bane Fun Pack. En zoals met elke LEGO Dimensions uitbreidingsset kun je ook hiermee weer bouwen en gamen.

Spelers kunnen de schurk op de LEGO Toy Pad plaatsen om hem tot leven te brengen in de game.

Door zijn Hazard Protection, Big Transform of Super Stealth vaardigheden te activeren, kunnen spelers puzzels oplossen en vijanden overmeesteren.

Zijn 3-in-1 Drill Driver geeft een boost aan de gameplay en kan verbouwd worden in de Bane Dig ‘n Drill en de Bane Drill ‘n Blast voor een upgrade aan in-game mogelijkheden.

Spelers die hun vijanden willen bedelven onder het slijm kunnen Slimer bouwen.

31fe2b59-60e9-4120-a6a3-28fa5c07bf9fDeze kleverige schurk is inbegrepen in de Ghostbusters Slimer Fun Pack.

Ze kunnen zijn Hot Dog afvuren en zijn Boomerang, Sonar Smash, Flying, Dive, Hazard Clean, Illumination, Mini Access en Hazard Protection activeren om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan.

Als hij back-up nodig heeft, kunnen spelers hun Slime Shooter oproepen en ombouwen tot een Slime Exploder en Slime Streamer voor extra krachten in de game.

Spelers kunnen hun ninja vaardigheden op de proef stellen met de LEGO Ninjago Lloyd Fun Pack.

77c4f031-3fea-4696-96ac-cf7783eae0fbDeze set bevat een Lloyd minifiguur, twee Golden Katanas en herbouwbare 3-in-1 Golden Dragon. Spelers kunnen de twee Golden Katanas van Lloyd gebruiken en zijn speciale Spinjitzu, Illumination, Acrobat, Laser Deflector en Stealth vaardigheden activeren om puzzels op te lossen en vijanden te lijf te gaan zoals echte Ninja’s dat doen!

Wanneer het tijd is om het gevecht aan te gaan in de lucht, lanceer Lloyd’s Golden Dragon en herbouw hem in een Sword Projector Dragon en Mega Flight Dragon voor weergaloze krachten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights