Bekijk de onthulling van Mafia: Definitive Edition’s officiële gameplay nu

Voortbouwend op de lancering van de “New Beginnings” filmverhaaltrailer van vorige maand, publiceerden Hangar 13 en 2K vandaag de eerste uitgebreide blik op Mafia: Definitive Edition’s nieuw gereviseerde gameplay.

Vertaald door Hangar 13 President en Chief Creative Officer Haden Blackman, biedt de Official Gameplay Reveal trailer een gedetailleerd overzicht van de core gameplay, evenals een diepe duik in een van de meest iconische missies van de game, “A Trip to the Country”.

 

 

een uitgebreide, volledig opnieuw opgebouwde remake van de originele Mafia die lanceert op 25 september.

De remake bevat een bijgewerkt script vol met rijke nieuwe dialogen, uitgebreide achtergrondverhalen en extra cutscènes.

Spelers vinden er ook geheel nieuwe gameplay-sequenties en -functies, best-in-class cinematics en andere verbeteringen. Het is de Mafia die spelers zich herinneren en veel meer.
Mafia: Definitive Edition maakt deel uit van de Mafia: Trilogy, die omvat:

  • Mafia: Definitive Edition – De volledig nieuwe remake van deze geliefde klassieker;
  • Mafia II: Definitive Edition – De ultra HD-remaster van de fanfavoriet;
  • Mafia III: Definitive Edition – De herintroductie van het bekroonde verhalende meesterwerk.

Spelers die Mafia: Trilogy digitaal aanschaffen, hebben direct toegang tot Mafia II: Definitive Edition en Mafia III: Definitive Edition op PlayStation 4, Xbox One en Steam en kunnen Mafia: Definitive Edition downloaden zodra deze op 25 september beschikbaar komt. Mafia: Definitive Edition, Mafia II: Definitive Edition en Mafia III: Definition Edition zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights