BLIZZARD ENTERTAINMENT’S BLIZZCON 2013 STORMS ANAHEIM NOVEMBER 8 & 9

Verzamel je Guildvrienden, verzamel jouw volgelingen en roep jouw zwermen op maar het allebelangrijkste sta klaar en boek deze data in jouw agenda want Blizzard Entertainment laat het ons weten en doet het weer! Op Vrijdag 08/11/2013 & op Zaterdag 09/11/2013 organiseren ze hun 7de BlizzCon gaming conventie. Waar vraag je je af?

Anaheim Convention Center in Anaheim, California.

Voor 2 volle dagen zullen de wereldwijde gamers van de Blizzard community samenkomen in Anaheim om allerhande personen te ontmoeten, te gamen, en om hun gezamelijke passie & liefde delen voor Warcraft, Starcraft & Diablo te delen.

Mike Morhaime (CEO & Co-oprichter van Blizzard Entertainment) laat ons zo weten dat via BlizzCon DE KANS is om samen met hun ontelbare fans/gamers een hechtigere band te creëeren en ze zo ook te laten genieten in een meer ‘familiale’ manier van de laatste nieuwe projecten. Tenslotte is het dankzij de leden van de community dat deze event elke keer grootser en beter wordt en dus kijkt de Blizzard crew zelf uit naar deze periode waar ze deze prachtige personen kunnen ontmoeten.

Deze keer zal dus ook op BlizzCon, die kan dienen als verzamelplaaats voor Blizzard Entertainment gaming community, de mogelijkheid geven aan de personen die aanwezig zijn om te genieten van het volgende:

  • Tijd om te gamen met de laatste nieuwe versies van Blizzard Entertainment games.
  • Globale finales voor Blizzard eSports waar men top & pro gamers van over de hele wereld zal zien spelen.
  • Diepgaande discussies bijwonen van Blizzard game ontwikkelaars en artiesten.
  • Competitieve en random toernooien voor spelers die zo hun talenten kunnen laten blijken.
  • Wedstrijden voor de communtiy gamers met geweldige prijzen
  • Herdenkings producten gebaseerd op Blizzard Entertainment’s game gama.

 

Maar bovenal zijn er nog meerdere activiteiten en attracties die later aangekondigd zullen worden dus blijf zeker aandachtig want dit is nog van belange niet het einde van wat hierover te zeggen valt!

Voorgaande BlizzCon event was ook in Anaheim in Oktober 2011 waarbij de tickets uitverkocht waren binnen enkele seconden en waar men ook een teaser gaven van de 4de World of Warcraft expansion: Mists of Pandaria en natuurlijk ook niet te vergeten was er een concert als afsluiter van de legendarische Foo Fighters.

BlizzCon

 

 

 

 

 

Blijf aandachtig en sla deze webpagina ook op op jouw bureaublad zodat je elke dag kan controleren voor meer nieuws want verdere details, inclusief de verkoop van de tickets (datum vanaf wanneer men ze kan kopen) en de prijs hiervan zullen gepubliceerd worden op de officiële BlizzCon Website naargelang de datum in zicht is. Personen die zeker zijn van langs te komen en die geïnteresseerd zijn kunnen op voorhand een hotel boeken en krijgen een speciale BlizzCon prijs door te boeken via de BlizzCon Hotel Website .BlizzCon 3

Blizzard Entertainment is daarnaast ook nog steeds personeel aan het zoeken voor verschillende jobs. Je kan hierover meer info vinden op Blizzard Jobs

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights