FINAL FANTASY® XIV: A Realm Reborn™CLOSED BETA GESTART

Sinds 25/02/2013 zijn trouwe fans bezig met het testen van een volledig nieuwe MMO (Massively Multiplayer Online), voor Windows PC, avontuur genaamd:

 FINAL FANTASY XIV:

A Realm Reborn

Ontworpen door Square Enix Ltd en het eerste spel volledig heropgebouwd om de gameplay, de sytemen en de gebruikerservaring te verbeteren. Men wou er zeker van zijn dat spelers konden spelen en hebben een benchmark software ter beschikking gesteld die men gratis kan downloaden via de benchmark site .

De Beta testers kunnen nu ook de nieuwe “FATE” (Full Active Time Events) uitproberen wat een belangrijk onderdeel is van het nieuwe gameplaysysteem en zijn hiervoor zelfs niet verplicht om een nieuwe party te starten maar moeten gewoon in de buurt zijn van de mogelijke events.

Naoki Yoshida, producer en regisseur, geef ons ook de mogelijkheid om hun nieuwe trailer te bekijken

en ook daarnaast nog eens een video waarin hijzelf de gamepad-gebaseerde besturing introduceert:

Fans en nieuwe gamers worden dus uitgenodigd op de officiële Facebookpagina  en deel te nemen aan het officiële forum via .

En LAST but NOT LEAST: Niet te vergeten je EIGEN exemplaar te bestellen zodat je ook zo de mogelijk hebt om mee te doen met deze nieuwe titel en een deel kan zijn van deze geweldige community.

Wacht niet langer en ga ervoor!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights