Borderlands 3’s Vault Card 2 nu beschikbaar voor eigenaars van Director’s Cut

Herinner je je eerste momenten van landen op Pandora?

De zinderende woestijnlucht, het grillige landschap, de onmiddellijke dreiging van een gruwelijke dood?

Maak je klaar om die herinneringen opnieuw te beleven met Vault Card 2: Welcome to Pandora, de tweede van drie Vault Cards in de Director’s Cut add-on voor Borderlands 3!

Vault Card 2 is nu beschikbaar voor alle bezitters van de Director’s Cut*.

Net als Vault Card 1: Fallen Heroes, biedt Vault Card 2: Welcome to Pandora een heleboel nieuwe cosmetische items en krachtige legendarische buit die je kunt verdienen door te gamen, met een voortdurende aanvoer van dagelijkse en wekelijkse uitdagingen die je kunt voltooien om beloningen sneller vrij te spelen.

Als je niet bekend bent met Vault Cards en hoe ze werken, lees dan de Vault Cards en Diamond Keys-gids voor een compleet overzicht.

Vault Cards en de bijbehorende beloningen zijn alleen beschikbaar als je de Director’s Cut-add-on hebt, die je los kunt kopen of als onderdeel van Borderlands 3 Ultimate Edition of Season Pass 2*.

Het thema van Vault Card 2 viert alle would-be Vault Hunters en naïeve ondernemers die het aandurfden om de gevaarlijke planeet Pandora te trotseren op zoek naar een combinatie van avontuur, rijkdom, buit en glorie.

Fans van Tales from the Borderlands zullen vooral genieten van de vier nieuwe Vault Hunter hoofden die in Vault Card 2 zitten, evenals de schattige Gortys skin voor je ECHO Device!

Er zijn 28 unieke beloningen vrij te spelen in Vault Card 2, waaronder vier nieuwe legendarische uitrustingen, vier gedeelde Vault Hunter skins, en vier Vault Hunter hoofden. Je kunt de volledige lijst lezen op borderlands.com.

Als je alle nieuwe cosmetica- en gearbeloningen hebt gescoord, kun je nog eindeloos Eridium verdienen en misschien wel een paar felbegeerde Diamond Keys, als je geluk hebt.

Neem elke keer dat je de voortgangsbalk van je Vault Card 2 levelt, even de tijd om te waarderen hoe ver je al gekomen bent sinds je voor het eerst op Pandora aankwam, en houd zeker een oogje in het zeil voor de derde Vault Card die later dit jaar verschijnt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights