NVIDIA DLSS geeft ‘Back 4 Blood’ Open Beta een prestatieverbetering

Vandaag hebben onze vrienden bij Turtle Rock Studios en Warner Bros. Games het startschot gegeven voor de open bèta van Back 4 Blood, voorafgaand aan de officiële release van de shooter op 12 oktober.

Early access tot de open beta begint vandaag en is beschikbaar tot 9 augustus, en daarna keert de beta terug van 12 augustus tot 16 augustus voor iedereen.

De open beta bevat ondersteuning voor NVIDIA DLSS.

Back 4 Blood is een langverwachte coöperatieve first-person shooter van de makers van de bejubelde Left 4 Dead franchise. Het heeft alles in zich om een kaskraker te worden.

DLSS levert bleoderig goede prestaties in de Back 4 Blood Open Beta
In gedachten houdend dat dit een beta is en dingen kunnen veranderen, is de performance geweldig in de Back 4 Blood open beta.

En we zullen doorgaan met het optimaliseren van de prestaties tot aan de lancering op 12 oktober, en deze optimalisaties zullen worden opgenomen in onze Game Ready Driver.

Met DLSS-ondersteuning krijgen Back 4 Blood spelers met een GeForce RTX GPU de ultieme Back 4 Blood ervaring. GeForce RTX spelers kunnen genieten van de ongelooflijke kunst en graphics van de game op de hoogste resoluties en detailniveaus.

DLSS verhoogt de framerates en genereert prachtige, scherpe beelden voor uw games. Het biedt de performance om kwaliteitsinstellingen te maximaliseren en de output resolutie te verhogen. Tot op heden ondersteunen bijna 60 games NVIDIA DLSS, en er zullen binnenkort nog veel meer aankondigingen en lanceringen volgen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights