CALL OF JUAREZ® GUNSLINGER trailer

Ubisoft® kondigd de aanstaande release van Call of Juarez® Gunslinger aan. Spelers herbeleven – en onthullen – de levens van de beruchtste ordehandhavers en schurken van het oude westen en de game daagt ze uit hun vaardigheden te tonen in het meedogenloze Wilde Westen.

Het nieuwste hoofdstuk in de Call of Juarez-franchise barst los in 2013 voor Xbox LIVE®,Sony Entertainment Network en PC.

Call of Juarez keert terug naar de oorsprong van de serie en plaatst gamers in de schoenen van een premiejager die zijn zinnen heeft gezet op het uitschakelen van de meest beruchte schurken, zoals Billy the Kid, Pat Garett, Jesse James en anderen.

Gamers krijgen alles wat ze nodig hebben om de sterkste tegenstanders te kunnen verslaan. Zo komt een bijzondere variant van de Concentration Mode uit eerdere delen terug, waarmee gamers, terwijl ze uitwijken voor andermans geweervuur, een ware kogelregen kunnen afvuren. Naast het bijschaven van hun schietkunsten, kunnen gamers nieuwe vaardigheden verdienen in een voor de serie nieuw progressiesysteem. Zij kunnen hun schietstijl ontwikkelen door zelf de vaardigheden te kiezen die ze willen.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights