Codemasters onthult GRID Autosport

Het asfalt is nog niet afgekoelt, of hij is al weer klaar om betreden te worden door de hevigste kampioenschappen in de wereld.

Codemasters maakt bekend dat Grid Autosport als nieuwste deel  in de Grid reeks op 27 juni verschijnt voor Xbox 360 , PC & Playstation 3.

GRID Autosport laat de speler ervaren hoe het voelt om een professioneel coureur te worden in een wereld waar autosport heerst.

 

Rekening houdend met communityfeedback behoud Codemastersfocus op de ware kern van GRID waar alles om enkel en alleen maar het racen draait.

Gamers zullen een diepgaande en intensieve ervaring voorgeschoteld krijgen dankzij natuurlijk de volledig opwinding die alleen kan worden verkregen in racewagens.

James Nicholls, Chief Games Designer, GRID Autosport.

De filosofie achter GRID Autosport was om een racegame te ontwikkelen waar de focus ook alleen maar op het racen zelf ligt,

We hebben om die reden een nauwkeurige selectie gemaakt van wagens en parcours om spelers verschillende race-ervaringen voor te schotelen.

Die variëteit vonden we cruciaal. Je zal dus telkens je tactiek moeten aanpassen en verschillende technieken moeten aanleren om te kunnen slagen in elke discipline.

Elke wagen reageert ook anders op de verschillende circuits, waar onze geïntegreerde AI voor verantwoordelijk is.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights