GIGABYTE steunt met de nieuwe AM1 Serie moederborden AMD Athlon/Sempron ‘Kabini’

GIGABYTE kondigt aan dat ze voor de volgende generatie AMD Athlon en Sempron processors de volledige ondersteuning zal bieden gebaseerd op de hoog geanticipeerde Kabini SOC architecturen .

De AM1 moederborden van GIGABYTE tonen een tal aan features en technologie die zich onderscheiden van de andere moederborden.

Features zoals de GIGABYTE RTC Clock IC en Ultra Durable 4 Plus technologie geven een meerwaarde aan de moederborden.

image019De nieuwe Kabini CMOS functies werden volledig in de APU ingebouwd en laten de gebruiker toe om wanneer de APU verwijderd word, dat alle instellingen naar de fabrieksinstellingen worden gezet.

Wanneer de batterij verwijder word zal de gebruiker alle settings resetten naar fabrieksinstellingen, dus ook het uur en dergelijke worden gewist.

De GIGABYTE’s AM1 moederborden lossen deze probleem om met een  2de RTC clock in te bouwen zodat wanneer de APU verwijderd word dan ook alle gegevens bewaard blijven.

GIGABYTE gebruikt ook de All Solid Caps (Capacitors) en Low RDS(on) MOSFETsdie ervoor zorgen dat er een lagere verbruik is in schakelen van sneller electisch laden en ontladen.

image006Low RDS(on) MOSFETs hebben een stroomverbruik  tijdens het wisselprocess en resulteerd in sneller schakelen en lagere temperatuur.

Elke LAN en USB poort krijgt dan ook de nodige bescherming tegen een wissel in de voltage bij bv bliksem inslag.

GIGABYTE AM1 series  moederborden bevatten ook de ondersteuning voor de 4K ondersteuning die ingebouwd is in de AMD Radeon R3 Series grafische chip, via de HDMI aansluiting.

 

4K resolution is de volgende mijlpaal in de technologische stand van HD

4,000 pixels op een horizontale axis,das meer dan  4x van wat we vandaag gewoon zijn in HD

image002 image004

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights