Dans mee met de Just Dance 4 “Autodance” App

De Just Dance-Saga gaat voor met deze nieuwe versie van Autodance die je terugvind op de App Store van Apple voor Iphone & Ipad.

De App is intussen al meer dan  7 miljoen keer gedownload.

In totaal hebben gebruikers de app al meer dan 47 miljoen video’s gebruikt voor het maken van hun eigen video’s.

Met Autodance kan iedereen dansen! Het geeft, net als andere titels uit de Just Dance-franchise, mobiele gebruikers de kans om te stralen in hun eigen videoclips.

Met de Autodance app nemen gebruikers video’s van zichzelf en hun vrienden op waarin ze hun beste dansmoves tonen. Zij krijgen zo de mogelijkheid om meteen een Just Dance-video van zichzelf en hun vrienden te maken op hun smartphone.  Vervolgens delen zij deze met vrienden, familie en de rest van de wereld. De app neemt vier video’s op en vormt deze om tot een hilarische dansvideo voor één van drie nieuwe Just Dance 4-nummers zoals bijvoorbeeld de zomerhit “Call Me Maybe” van Carly Rae Jepsen.

De nieuwe versie van de Autodance-app bevat ook een leuke nieuwe feature. Gebruikers voegen nu coole effecten en filters toe zoals “8MM Vintage”, “Thermal Vision”, en “Mosaic” om de look van hun video’s aan te passen. Ook maken ze wereldsterren van hun vrienden door hun video rechtstreeks te delen via Facebook, YouTube, e-mail of Just Dance TV. Just Dance TV, nu geïntergreerd in de app, staat gebruikers toe om door de video’s te bladeren, deel te nemen aan wedstrijden, comments te geven en te ontvangen en door de featured video-sectie te bladeren

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights