Ratchet & Clank: QForce

Sony lanceert de gloednieuwe game ‘Ratchet & Clank: Qforce’ voor PS3.

Als lid van het eliteteam: Qforce neem je het op tegen schurken die het universum dreigen te vernietigen. Ook in deze titel kun je genieten van de cross buy feature waarbij je de game éénmalig koopt voor PS3 en ook meteen de Vita versie krijgt.
De Vita versie zal vanaf januari 2013 als gratis download beschikbaar zijn. Cross save wordt hierbij ook aangeboden waardoor je dus op beide platformen kan spelen zonder dat je je vooruitgang verliest.

 

 
De oprichting van het elite team Qforce is al een waar succes gebleken maar de vraag is natuurlijk of Ratchet & Clank het ook deze keer kunnen halen. Je kunt je basis bouwen en aanpassen om je te verdedigen tegen de invasie. Neem het op als Ratchet, Clank of kapitein Qwark tegen een leger van aliens in 6 levels op 3 verschillende planeten en gebruik hiervoor een shitload aan coole wapens en gadgets!

Ga met Ratchet & Clank op een meeslepend intergalactisch avontuur die een terugkeer naar de klassieke third person co-op action inluidt. Zo kan je je uitleven met de klassieke Ratchet-gameplay door samen te werken met een vriend(in), online en offline co-op maar in een nieuw jasje.

Het is ook mogelijk om de game meermaals te spelen door de verschillende upgrades, extra characters en het vrijspelen van nieuwe content.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights