DC Super-Villains misdragen zich nu al met de onthulling van de launch trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group en DC Entertainment hebben een nieuwe trailer van LEGO® DC Super-Villains vrijgegeven.

De trailer toont, voor de lancering op 17 oktober, de chaos in een wereld zonder superhelden.

Voor de eerste keer in een LEGO®-game kunnen spelers hun inner-schurk loslaten en naar hartenlust hun eigen personage creëren, met een eigen superkracht.

In LEGO® DC Super-Villains is de Justice League verdwenen en is de bescherming van de aarde overgelaten aan een groep nieuwe helden uit een parallel universum, die zich hebben uitgeroepen tot het ‘Justice Syndicate’. Beruchte DC-superschurken, zoals The Joker, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost en vele anderen, ontdekken dat de nieuwste helden van de aarde misschien niet zijn wat ze beweren.

Met het compleet aanpasbare superschurkpersonage van de speler in de hoofdrol moet dit team van kleurrijke wetsovertreders de krachten bundelen om de wereld te redden van deze onbekende superhelden.. zodat ze zelf kunnen regeren.

LEGO® DC Super-Villains is vanaf 17 oktober 2018 verkrijgbaar voor het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, Xbox One X, Nintendo Switch™ en pc.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights