Ocean’s Eight is vanaf 17 oktober beschikbaar

De ene Ocean is de andere niet.

Of toch wel?

Debbie Ocean, zus van Danny, is nog maar pas uit de gevangenis of ze heeft al haar zinnen gezet op een nieuwe heist, en wat voor een.

Tijdens het bekende MET gala in New York, onder de ogen van de verzamelde gasten en wereldpers, wil ze een kostbaar juweel stelen.

Een onmogelijke klus alleen, dus gaat ze volgens de familietraditie op zoek naar de geschikte crew…

Vijf jaar, acht maanden en twaalf dagen.

Zo lang heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) zitten broeden op de grootste overval uit haar carrière.

Om haar plan te laten slagen, moet ze samenwerken met de allerbeste criminelen, onder wie haar voormalige partner in crime Lou (Cate Blanchett), en een team van specialisten.

Hun doel: 150 miljoen dollar aan diamanten, die zullen schitteren om de hals van een wereldberoemde actrice (Anne Hathaway) tijdens hét event van het jaar, het Met Gala.

Het plan is uitgewerkt tot in de kleinste details, maar de dames mogen geen enkele steek laten vallen – en dat terwijl de hele wereld toekijkt.

De cast is oogverblindend: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, Rihanna en tal van andere Hollywoodsterren passeren de revue, in een strakke regie van Gary Ross (‘The Hunger Games’, ‘Free State of Jones’).

Ocean’s Eight, een van dé blockbusters van het filmjaar, is vanaf 17 oktober beschikbaar op 4K Ultra HD, Blu-ray™, DVD en Video on Demand.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights