Deep Silver onthult Indie-game Windbound voor diverse systemen

Deep Silver maakt bekend dat de nieuwe indie IP Windbound op 28 augustus digitaal beschikbaar komt voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem, Xbox One, het alles-in-een-games-en-entertainmentsysteem van Microsoft, de Nintendo Switch™ en pc.

Windbound wordt gemaakt door de Australische ontwikkelaar 5 Lives Studios. Het betreft een prachtige, rogue-like third person survival-avontuur dat draait om jagen, verkennen en craften. De speler neemt de rol aan Kara, die na een schipbreuk op een onbekend land aanspoelt en daar moet leren zich aan te passen om te overleven, en ondertussen ook nog eens de mysteriën van een groep vergeten eilanden moet ontrafelen.


Windbound geeft een nieuwe draai aan het survivalgenre door zich te richten op nomadisch jagen en verkennen, waarbij spelers hun eigen boten kunnen bouwen voor een meeslepende zeilervaring. De game kan vrijwel eindeloos opnieuw gespeeld worden, dankzij de procedureel gegenereerde wereld, de uiteenlopende beesten in je omgeving en het modulaire bouwen van boten.

5 Lives Studios is opgericht door vijf veteranen uit de industrie die eerder aan diverse genres en franchises werkten. Hun debuuttitel, Satellite Reign, was gefinancierd door de succesvolste Australische Kickstarter-campagne ooit voor een videogame, met een opbrengst van meer dan 705.000 dollar. Toen Satellite Reign in 2015 verscheen, werd de game warm ontvangen met hoge cijfers en diverse awards.

Reis naar de verboden eilanden en ontrafel hun geheimen.
Wanneer je na een schipbreuk aanspoelt op een onbekend eiland, moet je de omgeving verkennen, je aanpassen en de gevaren van land en zee overwinnen om te overleven.
Jij bent de krijger Kara.

Nadat je op zee werd overvallen door een heftige storm, spoelde je bij de rest van je stam vandaan. Nadat je overboord was geslagen, werd je overgeleverd aan de genade van het woeste water, dat je meevoerde naar de Forbidden Islands, een mysterieus paradijs.
Zonder boot, voedsel of gereedschap, kun je alleen op je wil en vaardigheden vertrouwen om te overleven en de rijke bronnen van dit prachtige eiland te ontdekken.

Craft gereedschap en wapens om te jagen en je te beschermen tegen de even wilde als fantastische wezens in je omgeving.
Tijdens het verkennen van de verschillende eilanden en de ruïnes die zich daarop bevinden, worden geheimen uit het verleden en flarden van de toekomst onthuld.

Wanneer je alle mysteriën van de eilanden weet te ontrafelen, ontdek je misschien wel meer dan de weg naar huis.
Vertrek op een persoonlijk avontuur en ontdek de geschiedenis van de idyllische Forbidden Islands; elk ervan bevat een sleutel tot een mysterie en onverwachte onthullingen.

Verken zo ver het oog kan zien
Koers naar de horizon en baan je een weg van eiland naar eiland, met elk hun eigen beesten, landschappen en uitdagingen.

Leef van het land
Ga in de woeste natuur van elk eiland op zoek naar grondstoffen om diverse gereedschappen en wapens te kunnen craften, en gebruik die tools om te jagen en je boot te verbeteren. Wanneer de grondstoffen schaars worden, is het tijd om naar het volgende eiland te varen.

Bouw je perfecte vaartuig
Je boot is je belangrijkste metgezel op deze reis. Bouw je eigen vaartuig met zorg om de verraderlijke wateren te kunnen trotseren en van eiland naar eiland te kunnen varen. Ontwerp je boot zo dat hij is opgewassen tegen verraderlijke winden, monsterlijke golven en dodelijke zeewezens.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights