Deze Week in GTA Online: Driedubbele Beloningen bij de Arena War Serie en Meer!

Ga deze week naar South Los Santos en krijg driemaal de beloning van de Maze Bank Arena’s meest beruchte residentie – dat is driemaal de GTA$ en RP bij de Arena War Series.

In Arena War vechten deelnemers in negen verschillende varianten op auto’s-gebaseerde gevechten in een assortiment aan Arena Contender-voertuigen, waarbij Arena Points verdiend worden waarmee de rijdende doodsmachines verbeterd en aangepast kunnen worden in de Arena Workshop.

Als je net begint met dit bijzonder meedogenloze tijdverdrijf, kun je deze week profiteren van 50% korting in de Arena Workshop – je basis voor het opslaan en upgraden van wat er beschikbaar is op de in-gameArenaWar.tv-website.

Driedubbele Beloningen

Om een Time Trial te starten, stel een waypoint in richting de aangegeven plek op je in-game map, en betreed de paarse corona. Versla de par-tijd, en je wordt deze week beloond met driedubbele GTA$ en RP.

  • Time Trial: Sawmill
  • RC Time Trial: La Fuente Blanca

Dubbele beloningen

Ga naar Simeon’s dealership in Pillbox Hill of blader door de lijst met missies in het Jobs-menu om Simeon’s Premium Deluxe Repo Work aan te nemen, en verdien 2X GTA$ en RP.

60% korting op de Arena Sasquatch

Als je eenmaal een Arena Workshop hebt ingericht, heb je wat kracht nodig in de vorm van Arena Contender Vehicles. Deze week zijn alle drie varianten van de Arena Sasquatch beschikbaar met 60% korting. Kies uit de visionaire Future Shock-look, het onheilspellende Apocalypse-ontwerp of de intimiderende Nightmare-variatie.

Deze week ook in de uitverkoop:

  • 50% Korting Op Arena Workshop
  • 40% Korting Op Invade & Persuade RC Tank
  • 60% Korting Op Ocelot Stromberg
  • 40% Korting Op RC Bandito
  • 50% Korting Op Grotti X80 Proto

Twitch Prime-leden die hun Twitch Prime- en Rockstar Games Social Club-accounts aan elkaar koppelen ontvangen 75% korting op alle stijlen van de Arena ZR380 en MTL Cerberus. Om je van de toegang tot deze en toekomstige voordelen te verzekeren, ga je naar Twitch Prime en meld je aan.

Houd de komende weken in de gaten voor meer details over toekomstige GTA Online-updates, en ga naar de Social Club Events-pagina voor de nieuwste special events, bonussen en kortingen.
Check Rockstar Support voor details en beperkingen.
Een deel van alle opbrengsten van Red Dead Online en GTA Online in april en mei 2020 gaat naar hulp voor degenen die getroffen zijn door COVID-19
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights